Sunny Cagara (Tricktyven)

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Sunny Cagara (Tricktyven)

Prisniveau

Kr. 10.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min til 2 timer

Profil

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede privatpersoner samt virksomheder og motivere medarbejdere på en sjov og underholdende måde.

Sunny er specialist i tricktyveri og bruger sin erfaring og viden, til at vejlede privatpersoner samt virksomheder og butiksansatte.
Her får du mulighed for at se hvordan tricktyven arbejder, og få råd og vejledning til hvordan du og evt. dine ansatte forebygger tyveri, eller hvordan privatpersoner undgår lommetyveri og indbrud. Sunny samarbejder også med politiet og FN, hvor han afholder et virkelig sjovt foredrag blandet med tricktyveri, magi, humor og gode råd.
Der bliver "nuppet" lidt forskelligt fra de i selskabet der gæster scenen:-)

Desuden kunne Sunny også klart være et bud på temadagen, hvis din virksomhed skal præsentere en ny strategi eller et nyt projekt.
Har du brug for at kick-starte mødet på en forfriskende og anderledes måde? Prøv et af Sunnys skræddersyet shows, der passer perfekt til formålet.
Erfaringen viser at forandringer på arbejdspladser kan være svære, for både medarbejdere og ledelse at håndtere. Sunnys show tager brodden af alvoren, løfter stemningen og skaber energi og god atmosfære.

En magisk aften
Julefrokosten er i mange virksomheder årets festlige højdepunkt. Skal der laves sjov med chefen eller kollegerne – eller vil I bare have et show der skaber højt humør og god julestemning – så ved Sunny præcis hvad der skal til. I showet til julefrokosten har han, som i sine andre shows, fokus på at involvere publikum, tage fusen på jer og hjælpe med at få spredt varme og god energi. Showet er tilpasset jeres virksomhed, så hvad enten der er brug for det store show, eller underholdning i det mindre selskab, hjælper Sunny med at skabe en uforglemmelig aften.

Kontakt Sunny Cagara (Tricktyven)

Kontakt Sunny Cagara (Tricktyven) via formularen her, så vil Sunny Cagara (Tricktyven) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.