Book foredrag om arbejdsmiljø nær Brædstrup her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets mest spændende og største portaler til booking, hvor du kan finde alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere så personer, som leder efter den ideelle musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun behøver at lede ét sted, og det uden at de kommer til at betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare portalen, hvor entertainere og deres kunder kan opnå kontakt. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Derudover er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også muligheder for inden en fest at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller du er kunstner, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...