Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Farsø her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk det rette valg, hvor man finder alle væsentlige former for kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som leder perfekt underholdning & musik kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til bookingen eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det store udvalg dækker fra børnemusik til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen.dk har tillige et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget YouTube og en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også mulighed for inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du derefter ikke at have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste fest eller du er en entertainer, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...