Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Holstebro her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler finder du hos Eventzonen , for alt det der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for firmaer, voksne som børn.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med portalen fra starten, og det så personer, som søger efter den perfekte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at det fører til ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter underholdning til din næste event eller du er en kunstner, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...