Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Lunderskov her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere således at personer, på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Det store udvalg strækker sig fra serveringsteater til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er kunstner, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...