Book foredrag om arbejdsmiljø i nærheden af Randers her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, hvor man finder alle betydelige former for god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således at folk, der leder efter god musik & underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun behøver at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende kunstnere.

Udvalget dækker fra ballonklovne til spændende foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. I tillæg har vi et udvalg af musikere indenfor enhver kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere kan opnå kontakt. Derfor er der også tilkoblet en blog med ideer og inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din personlige profilside. Har du en video på din profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...