Book foredrag om arbejdsmiljø nær Sommersted her

4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er blandt landets største og mest interessante, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været idegrundlaget med denne portal fra starten, og det således at danskere, der er på jagt efter fuldendt underholdning & musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere.

Det brede udvalg strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har tillige et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har stor erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har desuden et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du derefter ikke at have betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til din næste event eller du er entertainer, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...