Book foredrag om arbejdsmiljø tæt på Svinninge her

Nicki Friis

Hejsa, mit navn er Nicki, jeg er 22 år og medejer af Ideanote som råder over 20 medarbejdere. (30 november 2016)

Mit oplæg handler om mine forve...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 15.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Sunny Cagara (Tricktyven)

Sunny er specialist i tricktyveri, derudover er han tryllekunstner og entertainer. Han bruger sin erfaring indenfor begge områder til at vejlede pr...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Linda Guldberg Winding

Linda er levende, smittende og motiverende. Hun fortæller med energi og engagement. Hun bruger hverdagseksempler, som alle kan grine af, spejle sig...

Kategori:
Foredrag > Erhvervsforedrag > Arbejdsmiljø
Hjemby
Hadsten
Prisniveau
Kr. 5.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du kan finde alle relevante former for underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, voksne som børn.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere så danskere, der søger efter den ideelle musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag portalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har over femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt på forhånd at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du en eller flere videoer på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...