Arne Würgler

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Arne Würgler

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Områder

Varighed

60 min

Profil

Oplev en legende fra dengang drømmen om forandring henrykkede en hel generation af unge. En legende, der i stigende grad er bud efter i dag, hvor systemerne og politikerne frustrerer flere og flere borgere i Danmark, EU og verden.

Det begynder med hinanden

- fra ungdomsoprør til Facebook Danmark
PEPTALK - MED MUSIK , HUMOR OG SYNG-MED

Oplev en musikalsk peptalk af en sand oprører fra dengang, hvor drømmen og længslen om en bedre og sjovere verden hørte tiden til.

Hør historien om: Jazz´n babies, Burnin Red Ivanhoe, opvarmning til Jimi Hendrix, skolesange, pandebånd, kollektiv og fri kærlighed, den danske blues, de sange man aldrig hører, DR og public service, kandidatur til EU-parlamentet, kulturpolitik og IT, Røde Wilfred, Melodi Grand Prix, krig, krise, klassekamp og kærlighed, Danmarks allersmukkeste sang, Folketings boogie woogie, Marie Marolle og occupy - sæt kloden på skånejob og – meget, meget mere. Hør en peptalk med masser af musik og humor, hvor der lægges vægt på publikums aktive medvirken.

Nyd et stemningsfuldt og anderledes foredrag med indlagte sange, man kan synge med på. Super-relevant i en splittet, bange og usikker tid med flygtninge og uden større visioner og sande værdier. Her er et bud på mangfoldighed, den fælles historie og ikke mindst – den gode fest.

Hør Arne Würgler.
Manden, der har spillet allerflest gange foran Christiansborg slot. Sangeren, hvis musik blev bandlyst af Erhard Jacobsen. Siden da har DR ikke turde spille hans sange. Hør Røde Wilfreds far og de danske sangskriveres formand gennem en menneskealder. Nu for første gang on tour landet rundt – for forandring og ikke mindst et Danmark, vi kan være bekendt!

Kontakt Arne Würgler

Kontakt Arne Würgler via formularen her, så vil Arne Würgler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.