Anita Andersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Anita Andersen

Prisniveau

Kr. 2.000 - 4.500

Hjemby

Varighed

1 - 3 timer

Profil

Anita er en 54 årig kvinde og far til 2. Hun fortæller hvordan det er at være født i den forkerte krop, et liv med identitetsforstyrelse, om sine kønsbekræftende operationer, om at føle sig uden for, tabet af famile og venner, mødet med psykiatrien og om at ramme bunden og vælge livet til.
Anita er kendt fra tv-programmerne "Født i forkert krop" fra TV2 og "Spørg mig om alt" fra DR3 og har netop udgivet sin selvbiografi - "Min vej hjem".

Anita`s foredrag egner sig til mange, og derfor er hun ofte ude på Skoler, højskoler, universiteter, biblioteker, foreninger og hos sundhedspersonale og lign. for at hjælpe, give råd som Coach omkring emnet kønsidentitet og fortælle om sit liv, og de mange erfaringer, hun har fået med på rejsen.
Så er du blot nysgerrig eller har du brug for information omkring køn, identitet og sexualitet, så har du her fat i den helt rigtige, da du kan skræddersy foredraget, så det passer netop til det du skal bruge.
I sit foredrag vil i høre om den barske oplevelse og rejse det er, når man er født i den forkerte krop. I vil høre om Anitas liv, helt fra lille og op, hvor hun forsøger at passe ind, bliver gift og får børn. Da hun bliver ramt af slidgigt og kroniske smerter, og dermed tabet af sin arbejdsevne, Tiden på sexologisk klinik og den efterfølgende kønsskifteoperation og tiden efter.
Hun fortæller ærligt om sine tanker og følelser, og om savnet til sine børn, familie og gamle venner, om ensomheden, der følger med, når man ikke lige er som alle andre.
Tiden hvor hun ramte bunden, og blev indlagt i psykiatrien, og kampen om at kæmpe sig tilbage til livet.
Den svære tid bagefter, hvor man kæmper for at bygge et nyt liv op, med nye venskaber og meget mere.
Kom og hør om hun har fortrudt det hele, eller om hun endelig har fundet lykken.
Desuden indeholder foredraget altid en spørgsmålsrunde, så publikum ikke går hjem, uden svar på de spørgsmål, de måtte sidde inde med.

D. 29 ma 2019 udsendte Anita sin selvbiografi - Min vej hjem. og tidligere har hun deltaget i tv-programmet " Født i forkert krop" på Tv2 og "Spørg mig om alt" fra DR3.

Anmeldelser ( | af Anita Andersen: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Perfekt

Vores besøg af Anita var god og interessant. Vi vil anbefale hende og giver fuldt hus af stjerner.

Anmeldt af Ruth Pedersen d. 27. november 2023

Kontakt Anita Andersen

Kontakt Anita Andersen via formularen her, så vil Anita Andersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.