Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 timer

Aske Dørffler

Prisniveau

Kr. 0 - 3.100

Hjemby

Områder

Varighed

10-25 min

Profil

Aske Dørffler, er en dygtig up comings komiker, hans stil er fantasifuld og energirig, han joker bland andet om hvordan livet er for ham som transmand.
Han kan få alle til at grine uanset alder, køn, etnicitet, sensualitet, dog er det helt klart sjovest hvis man kan forstå dansk.

Han har optrådt til
🏳️‍🌈World Pride - Copenhagen 2021
🏳️‍🌈De nye tester 'Queer står op'
🥦De nye tester 'komedie klima krisen'
Og har optrådt på de fleste åben mic steder i Denmark

Læs mere...

Mere om Aske Dørffler

han base er i det københavnske stand-up miljø, og optræder ofte på de fleste open mic steder i Denmark, men mest i København
Han får salen til at grine af sin humoristiske måde at fortælle om det at transitionere sig, og de finurligheder der er ved det. Han er dog mere end sin kønsidentitet. Derfor bliver hans shows også krydret med en masse andre oplevelser.

Han kan både bookes til solo show, men er også meget klar på at blive booket som opvarmer for andre komiker.
Han vil også være optimal til et indslag i en tale.

Hvis du syndes det kunne være spændene med et sjovt indslag til en festlighed, så skriv til ham så kan i snakke sammen om hvad i ønsker, og hvad Aske kan tilbyde til lige præcis jeres fest!!!

Videoklip

Kontakt Aske Dørffler

Kontakt Aske Dørffler via formularen her, så vil Aske Dørffler vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hund med pølleproblemer
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcEJyIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--aa5dc979e469cbec32cf7c3795b30f0050c37518/Teater_play-2-1.mp3