BABYBANDET

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

BABYBANDET

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

50 min

Profil

Landskendt orkester, som spiller for babyer og børn i alderen 0-5 år. Med udgangspunkt i nyskrevet musik fra sangbogen Bim Bam Baby spiller orkesteret en medrivende og meget MEGET aktiv koncert, hvor ikke engang bedsteforældre får lov at hvile benene. Der er udviklet motoriske øvelser og danse til musikken, som hermed har et vigtigt budskab for børnenes udvikling.

Læs mere...

Mere om BABYBANDET

Babybandet udbyder to koncerter, som begge kendetegner Babybandets sikre og livlige stil med en god portion humør, overraskelser og musikalsk overskud. Alle medlemmer af orkesteret er professionelle kunstnere, som brænder for deres instrument, musikken, formidlingen.
Babybandet lægger vægt på at lave koncerter MED børn og ikke FOR børn. Det betyder, at koncerterne emmer af deltagelseskultur drejende omkring sjov, bevægelse, leg, sang og også improvisation.

Koncert 1 (0-5 år), "BABYDAG" (fra bogen Bim Bam Baby): Handler om de situationer, man har med sin baby/barn i løbet af en dag. Vi står op sammen til Godmorgensangen, spiser til Madsangen, vrikker med numsen til lidt blues i Blesangen - andre titler: Legesangen, Nussesangen, Tandbørstesangen m.fl. Til slut putter vi sammen vores (på det tidspunkt) trætte trommeslager og spiller Sovesangen.
Kan også bookes som Duo.

Koncert 2 (0-5 år), "BLANDEDE BOLCHER": I løbet af vores DK-tour har vi samlet på oplevelser, erfaringer, historier og meget mere direkte fra vores publikum. Både børn og voksne har bidraget som inspiration til denne koncert, hvor vi har samlet en række emner, som vi har erfaret optager børn og/eller voksne. Det er blevet til en sjov samling blandede bolcher. Vi skal møde Frøken Hidsigprop, besøge Drømmeland, en tur med Snurretoppen og ... hvem er egentlig Skruppefidusen?
Kan også bookes som Duo.

NB: De 4 samme musikere spiller også i orkesteret Børnebanditterne, som har målgruppen 5-10 år, hvorfor mange vælger at få et godt tilbud på en dobbeltkoncert. Se Børnebanditternes profil her på Eventzonen også.

Kontakt BABYBANDET

Kontakt BABYBANDET via formularen her, så vil BABYBANDET vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.