Baktrak Partyband

Baktrak Partyband

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3 x 40 eller 2 x 60

Profil

Baktrak skiller sig ud fra mængden af partybands ved at have et klart koncept. Repertoiret, showet og fremgangsmåden bygger på to stærke vokaler af hhv. han- og hunkøn. Det lader Baktrak specialisere i poppens største duetter, samt opføre dine favoritnumre som spændende duetter.

Baktrak er et partyband med underholdning i højsædet. De kan både sætte gang i dansegulvet, samt imponere med musikalitet af højeste kaliber og med et visuelt udtryk, der skiller dem ud fra andre bands. Med deres uimodståelige kombination af erfaring, stil. energi og, ikke mindst, humor er de med til at gøre din fest unik og uforglemmelig. Baktrak består af Phil Nice (tangenter, sang), Rise Larsen (guitar, sang) og Thomas Rubin (trommer, percussion, kor). Repertoiret er bygget op omkring nogle af de største hits fra de sidste fem årtier, dog med et særligt tema: Med udgangspunkt i to stærke leadvokalerleverer Baktrak nogle af de største mand-kvinde-duetter fra rockens og poppens univers. Her møder vi sange fra musicalen Grease, showstopperen fra Dirty Dancing og “Don’t Go Breaking My Heart.” Derudover får numre af Backstreet Boys, Stevie Wonder, Toto, Det brune punktum og Ray-dee-ohh en unik drejning i hænderne (og stemmerne) på Baktrak.

Kontakt Baktrak Partyband

Kontakt Baktrak Partyband via formularen her, så vil Baktrak Partyband vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.