Partycrashers

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Partycrashers

Prisniveau

Kr. 6.000 - 16.000

Hjemby

Varighed

30 minutter - 10 timer

Profil

Partycrashers er et lille karismatisk dansabelt funky soulband som leger med forskellige genrer. Vi lægger vægt på at spille "musik som vi selv godt gider at danse til".

Vi spiller derfor et dansevenligt og rigt repitouaire af både nye og gamle, danske og internationale numre, en blanding af egen musik og det mere kendte og vil med garanti kunne få de danseglade mennesker op af stolen og ud på gulvet.

Vi spiller musik af kunstnere som danseorkesteret, Gnarls Barkley, Aretha Franklyn, James Brown, Bill Withers, Prince, Maria Key, Thomas Helmig, Anne Linnet, Kim Larsen, TV2, Lisa Ekdahl, Alanis Moristte, Nelly Furtado, Andreas Odbjerg, Medina, Minds of 99, Train, Wild cherry og mange flere.

Partycrashers består af alt imellem 2 og 8 musikere og vi indtager rummet til den uundgåelige personale julefrokost, til sommerfesten, brylluppet, studenterfesten eller en hver anden festlig lejlighed hvor danseskoene gerne må findes frem. 🎶👏🕺

Musikafspiller

  1. 00:00 Partycrashers Demo
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaENPIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0172faadb3840e407ef17e009aaab4bedb7114da/Partycrashers%20Demo.mp3?5721670

Videoklip


Anmeldelser ( | af Partycrashers: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Party crashers fik solen til at skinne

Vi havde et fantastisk arrangement hvor Party Crasher spillede en fantastik stemning op efter et par timer med hård regn. Playlisten indeholdt numre som både unge og ældre kunne nyde godt af med den rette blanding af pop/rock inspiration samt ørehængere fra flere generationers ungdom.

Anmeldt af Mikkel Lysgaard d. 19. september 2023

Kontakt Partycrashers

Kontakt Partycrashers via formularen her, så vil Partycrashers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.