Banko-Carl

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Banko-Carl

Prisniveau

Kr. 2.850 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 60 min + 1 x 30 min (Kan tilpasses)

Profil

Efter en menneskealder i underholdningens tjeneste - ja, så er det ganske vist, at jeg nu igen er på landevejen, - nu som foredragsholder for 10. år!
Først foredraget »Mit livs eventyr« og siden »Fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist«.
PRESSEN SKREV: ”Han er eneren, livsnyderen, ægtemanden, familiefaren, forretningsmanden, entertaineren og ikke mindst mennesket Carl P.J. Christensen der har uendeligt meget at øse af - og altid med et kærligt glimt i øjet.

PRESSEN SKREV:

"Banko Carl – Danmarks Comeback-kid

Muhammed Ali gjorde det – vendte tilbage som verdensmester i boksning.

Bill Clinton gjorde det - begyndte sit liv på det sociale rangstiges bund, nåede toppen som præsident og vandt kæle navnet ”the Comeback- kid”

Nu har hele Danmarks ukronede Banko konge, 74 årige Carl P. J. Christensen fra Vordingborg, også gjort comeback.

Ikke som Banko konge - men som foredragsholder i sværvægts- klassen med ”Fra aktiv erhvervsmand til aktiv pensionist” - en videreudvikling af hittet ” Mit livs eventyr” som Carl Christensen et stykke tid har rejst rundt med.

Interessen for at høre Carl P. J. Christensen fortælle om sit fantastiske og helt enestående liv inden for show business giver jo næsten sig selv, når man ser tilbage på 32 års uafbrudt rejse aktivitet land og rige rundt med hans banko shows - et liv, der fik en brat afrunding i 1996 da lægen sagde stop.

Nu føjer Banko Carl en helt ny dimension til sit foredrag – erfaringerne fra en aktiv pensionist- tilværelse.

Her har eneren, livsnyderen, ægtemanden, familiefaren, forretningsmanden, entertaineren og ikke mindst Carl P: J: Christensen uendelig meget at øse af – og, altid med et kærligt glimt i øjet.

Oprindelig ville lollikken Carl fra Nakskov have været præst. Kan hænde vor Herres planer med Carl bød på omveje – at der var en overordnet Masterplan om, at først skulle speed snakkeren Carl underholde og siden reflektere.

Hans eget Motto er ”en succes planlægges”; det kan godt være lånt fra de højere magter!!

Alderen taget i betragtning har Carl P. J. Christensen travlt som aldrig før - og som en af mange tilfredse arrangører skriver på hans hjemme side ” Han underholder i et tempo og med en engagement, så man skulle tro, at det var sidste gang han fik lov til at fortælle sin historie.”

Sandt er det jo - Intet varer evigt – så nyd denne ener!"

Kontakt Banko-Carl

Kontakt Banko-Carl via formularen her, så vil Banko-Carl vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.