Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

B.A. Norman

Prisniveau

Kr. 2.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

"Keeping it country"...Alle klassikerne og mange af de nye..........

Læs mere...

Mere om B.A. Norman

Skal jeres arrangement rammes ind i lækker Country musik fra Guds eget land. Så er I landet på den rette side. B.A. Norman er nemlig det nyeste country navn på den danske country-musik scene. Der ligger der mange års erfaring bag navnet B.A. Norman. Den drivende kraft i bandet er Bendt Aaen Vokal + Guitar. Bendt har sine rødder i festmusikbranchen, hvor han gennem mange år har spillet landet tyndt med sit fest-musik. Numrene rækker helt tilbage fra eksempelvis Hank Williams, Willie Nelson, Bellamy Brothers og til de nyere yngre kunstnere som Garth Brooks, Brooks and Dunn, Alan Jackson og mange mange andre.
B.A. Norman kan engageres som solist, duo eller som helt band.

B.A. Norman-XL er Danmarks eneste countryband med Fiddle og Steel-guitar. Instrumenter som er helt uundværlige i den originale countrymusik.

B.A. Norman som solist eller duo medbringer musikken i en "boks". Her er det musikere fra Nashville, der bakker op. På den måde er I sikret det helt rigtige og autentiske lydbillede, som kendetegner Countrymusikken. Uanset om det skal være det store koncert-set-up eller en lidt mere intim musikoplevelse.

På toppen af et originalt lydbillede ligger B.A. Normans sikre vokal og guitarspil, som klæder countrymusikken helt fantastisk.

Kontakt os allerede i dag.....

Keep it Country!

Videoklip

Anmeldelser ( | af B.A. Norman: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Underholdning i topklasse

B.A. Norman spillede til vores udendørs byfest/festival. Han leverede en fremragende countrykoncert med masser af energi og engagement. Der var god kontakt med publikum. Han var autentisk i sin fremtoning og påklædning.
Der har fra start været et godt samarbejde omkring arrangementet. Derudover har han udvist stor fleksibilitet, da tidspunkt for optræden flere gange er blevet ændret.
Kan varmt anbefales.

Anmeldt af V. Larsen d. 11. juli 2021

Kontakt B.A. Norman

Kontakt B.A. Norman via formularen her, så vil B.A. Norman vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.