Beefcake

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Beefcake

Prisniveau

Kr. 7.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

3*45

Profil

BEEFCAKE er et fedt Rock Cover Band fra Ringsted. Bandet har efterhånden eksisteret i 10 år.
Bandets stil og repertoire tager afsæt i rocken og numrene bliver valgt ud fra et princip der siger, at en tredjedel af sangene skal være nye og aktuelle, en tredjedel klassikere og så en sidste tredjedel af personlige favoritter. På den måde satser BEEFCAKE på at ramme så bred en målgruppe muligt.

Sætlisten spænder derfor vidt over numre. Fra kunstnere som Kings Of Leon, Magtens Korridorer, Lenny Kravitz, The Killers og Nephew til klassiske bands som D:A:D, Gasolin, Dizzy Mizz Lizzy og AC/DC. Der er også gjort plads til diverse pop-perler som eks. ”Kom Tilbage Nu”, ”Tainted Love”, ”Video Video” og mange flere der lige har fået bandets eget ’twist’ af tråd.

Beefcake har over de 9 år opbygget en stor erfaring med at spille LIVE og har efterhånden prøvet alt lige fra kollegiefester og BAR - jobs til diverse private arrangementer. Sættet bliver derfor med garanti leveret med kæmpe rutine og stor spilleglæde.

Så skal der tråd til din fest er BEEFCAKE bandet du skal have fat i!

Kontakt Beefcake

Kontakt Beefcake via formularen her, så vil Beefcake vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.