Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Benny Blitz

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min.

Profil

Benny Blitz er den altid glade og ret kejtede fotograf(elev), der er på pletten til enhver festlig lejlighed.
Han kommer på sin egen kiksede og charmerende måde rundt til alle gæster. En joke laves på stedet, en flirt opstår.
Benny, der har været i praktik utroligt mange steder, bor hjemme hos sin mor og søger med liv og sjæl efter et fast job og også gerne et forhold.
Som afslutning laver Benny altid et lille show, der ofte tager udgangspunkt i selskabet, hvis det ønskes.

Anmeldelser ( | af Benny Blitz: 4,7 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser )

5
1
5

Finurlig - favnende - fantastisk !

På sin kejtede facon lykkedes det Benny Blitz at fange og tryllebinde et aldersspænd på 70 år og så tvivl, om han virkelig er fotograf. Mange smil - megen latter og en forrygende afslutning senere kunne lattermusklerne endelig slappe af. Benny passede perfekt til vores fest, og der faldt mange rosende ord fra gæsterne efterfølgende.

Anmeldt af Henning Jensen d. 11. november 2019
5
1
5

En sjov og underholdende måde at starte en konfirmation!

5 stjerner er absolut velfortjent. Vi havde ikke den mindste idé om, hvad vi kunne forvente os af Kasper, men vi blev meget positivt overrasket, og det var en ideel måde at få brudt isen og "kick" starte konfirmationsfesten på. Kasper kom velforberedt og på sin lidt kluntede facon agerede han som fupfotograf, mens gæsterne ankom. Derefter forsvandt han for igen at komme med et sjovt og virkelig underholdende arrangement, hvor gæsterne blev viklet ind i hans show. Selv et skønt gruppefoto blevet taget, og vi har nu fået en dejlig masse billeder. Kasper har åbnet op for, at vi så absolut kunne finde på at bestille enten Kasper eller en anden form for underholdning igen.

Anmeldt af Annemette J. d. 6. maj 2016

Kontakt Benny Blitz

Kontakt Benny Blitz via formularen her, så vil Benny Blitz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.