Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Benny Blitz

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min.

Profil

Benny Blitz er den altid glade og ret kejtede fotograf(elev), der er på pletten til enhver festlig lejlighed.
Han kommer på sin egen kiksede og charmerende måde rundt til alle gæster. En joke laves på stedet, en flirt opstår.
Benny, der har været i praktik utroligt mange steder, bor hjemme hos sin mor og søger med liv og sjæl efter et fast job og også gerne et forhold.
Som afslutning laver Benny altid et lille show, der ofte tager udgangspunkt i selskabet, hvis det ønskes.

Anmeldelser ( | af Benny Blitz: 4,8 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

En sjov og underholdende måde at starte en konfirmation!

5 stjerner er absolut velfortjent. Vi havde ikke den mindste idé om, hvad vi kunne forvente os af Kasper, men vi blev meget positivt overrasket, og det var en ideel måde at få brudt isen og "kick" starte konfirmationsfesten på. Kasper kom velforberedt og på sin lidt kluntede facon agerede han som fupfotograf, mens gæsterne ankom. Derefter forsvandt han for igen at komme med et sjovt og virkelig underholdende arrangement, hvor gæsterne blev viklet ind i hans show. Selv et skønt gruppefoto blevet taget, og vi har nu fået en dejlig masse billeder. Kasper har åbnet op for, at vi så absolut kunne finde på at bestille enten Kasper eller en anden form for underholdning igen.

Anmeldt af Annemette J. d. 6. maj 2016
5
1
5

Hyle morsomt....

Til vores 2 x 40 års fødselsdag i juli 2015 havde vi booket ”Benny Blitz”. Vi havde sammen med Kasper lavet en historie om hvem Benny var, og alle gæsterne blev ved velkomst talen informeret om at ”Dorte fra mødregruppens mand”, ville komme og tage nogle billeder på et senere tidspunkt. Derfor var det helt naturligt for alle, at Benny dukkede op og stille og rolig fik taget nogle billeder. Der gik dog ikke længe inden folk ved de forskellige borde brød ud i grin – til en start dog lidt i det skjulte, for mange havde stadig en stor usikkerhed på, om det nu var en rigtig fotograf eller ej. For flere af gæsterne varede dette ved langt inde i showet, og for enkelte var det stadig ikke gået op for dem efter showet var slut!!! Benny skruede mere og mere op for komikken, og underholdte til sidst med en sang, hvor nogle af gæsterne var medvirkende, hvilket var til stor morskab for alle. Til festen deltog folk på en alder mellem 20 – 75 år, og lige meget hvem vi har snakket med efterfølgende er det første de nævner ”Benny Blitz”. Det var super sjov underholdning, som løftede stemning perfekt. Som en ekstra bonus tog ham Benny faktisk nogle gode billeder, som vi efterfølgende har fået, særligt gruppebilledet med alle gæsterne var fantastisk at få;-). Vi kan på det varmeste anbefale Kasper og glæder os meget til at se hans one-man show…

Anmeldt af Lisa & Hans d. 24. august 2015

Kontakt Benny Blitz

Kontakt Benny Blitz via formularen her, så vil Benny Blitz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.