Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Benny Wagner

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.900

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 7 timer

Profil

ÆGTE LEVENDE SOLO PIANO ( MED HELE 88 TANGENTER ) UDEN SYNTETISKE TROMMER ELLER DIVERSE DIGITALE PLAYBACKHJÆLPEMIDLER

. Jeg er 100% nodekyndig efter at have gennemført adskillige år med private enetimer hos konservatorieuddannet musik og sangpædagog Inger Secher Boye, af hende fik jeg ofte at vide jeg skulle være taknemmelig for at besidde lange fingre om spænder langt over et oktav.

Læs mere...

Mere om Benny Wagner

Pianoakkompangementet bliver fremført, dæmpet, dynamisk, nyanceret, intenst og yderst nærværende.

Jeg har over 30 års erfaring som fuldtidspianist og har flair for til at fornemme stemmingen i et lokale, så jeg derved har mulighed for at tune mig korrekt ind på publikums favoritter.

Diverse sange og indslag, akkompagneres selvfølgelig i korrekt toneart og tempo ( jeg synger gerne for, hvis dette ønskes ).

På opfordring synger og spiller jeg ofte What a wonderful world, Blueberry Hill, Kvinde min samt et twist af Rockn Roll, Rythm and Blues, Boogie Woogie og lign.

Jeg er en absolut seriøs pianist med glimt i i øjet som leverer akkompagnamentet i en elegant afslappet stil med et naturligt swing krydret med masser af energi og ægte spilleglæde.

Jeg har erfaring som akkompagnetør overfor bla. Louis Miehe-Renard, Søren Strømberg, Pernille Schrøder, Fultonskipper Mogens Frohn Nielsen, Kgl. operasanger Mogens Wedel (Den gamle gartners sang), Ilia Swainson, Cathrine Klange.

Mit alsidige og lødige repertoire består bla. af klassikere, evergreens, jazzstandards, film og musicalhits, ragtimestyle, , sange fra højskolesangbogen osv.

Endvidere titler såsom: Gem et lille smil til det blir gråvejr, My Way, Under Stjernerne på Himlen, Temaet fra Tornfuglene, Duerne Flyver, Malaga, Perhaps Love, Only Love, My Heart Will Go On, Love Me Tender, River Flows In You, Sang Til Friheden, Yesterday, Om lidt blir her stille, Den Allersidste dans, “Musens” Sang, samt en meget bred vifte af andre langtidsholdbare og tidløse melodier.

Ps. Såfremt velstemt flygel/piano skulle mangle medbringer jeg gerne mit helt nye bærebare “flygel” som besidder en fantastisk naturlig, varm og fyldig klang som er det absolut tætteste man kan komme på et ægte flygel/piano.

SE VENLIGST ET UDPLUK AF MINE ANMELDELSER NEDENFOR:

Videoklip

Anmeldelser ( | af Benny Wagner: 4,9 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser )

5
1
5

Skøn underholdning

Dejligt musik til vores 50 års fødselsdag

Anmeldt af Vibeke Hansen d. 26. august 2018
5
1
5

Han opfyldte mine forventninger

Jeg var tilfreds, så det må blive 5.

Anmeldt af Margreth Brøndum d. 21. juni 2018

Kontakt Benny Wagner

Kontakt Benny Wagner via formularen her, så vil Benny Wagner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.