Benny Wagner

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Benny Wagner

Prisniveau

Kr. 2.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 7 timer

Profil

ERFAREN, NÆRVÆRENDE, INTUITIV OG ENGAGERET PIANIST MED ET GODT TOUCH.

ALSIDIGT REPERTOIRE.

SANGAKKOMPAGNATØR.

PIANIST PÅ ROLD STORKRO.

Mit musikalske håndværk har jeg bla. erhvervet mig efter mange års enetimer hos den konservatorieuddannede musik og sangpædagog Inger Secher Boye, samt et utal af vidt forskellige engagementer.

Læs mere...

Mere om Benny Wagner

Akkompagnementet fremføres med indlevelse, gehør og nærvær.

Jeg har en god evne til at fornemme stemmingen i et lokale, så jeg derved har mulighed for at tune mig ind på gæsternes favoritter. Opfordringer modtages med glæde.

Diverse sange /indslag akkompagneres i korrekt toneart og tempo.

På opfordring synger og spiller jeg ofte What a wonderful world, Blueberry Hill, Kvinde min samt et twist af Rockn Roll, Rythm and Blues, Boogie Woogie.

Spillestilen er let og med præcist anslag, naturligt swing, kombineret med masser af spilleglæde.

Mit alsidige og lødige repertoire består bla. af klassikere, evergreens, jazzstandards, film og musicalhits, ragtimestyle, , sange fra højskolesangbogen osv.

Endvidere titler såsom: Gem et lille smil til det blir gråvejr, My Way, Under Stjernerne på Himlen, Temaet fra Tornfuglene, Duerne Flyver, Malaga, Perhaps Love, Only Love, My Heart Will Go On, Love Me Tender, River Flows In You, Sang Til Friheden, Yesterday, Om lidt blir her stille, Den Allersidste dans, “Musens” Sang, samt en meget bred vifte af andre langtidsholdbare og tidløse melodier.

Ps. Såfremt velstemt flygel/klaver skulle mangle medbringes mit helt nye
digitale, diskrete, elegante og meget LIDT pladskrævende piano med 88 vægtede tangenter som besidder en varm og naturrtro/akustisk klang.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Benny Wagner: 4,9 ud af 5 baseret på 28 anmeldelser )

5
1
5

Sublim oplevelse.

Benny Wagner er meget alsidig og nærværende og har en indlevelse der forener et hvert arrangement.
Kan kun anbefale Benny Wagner.

Anmeldt af Tom Raahauge Jensen d. 11. oktober 2021
5
1
5

Fantastisk

Har haft Benny til at spille til vores bryllup d. 4/9 i Aabybro. Benny Wagner var fantastisk til at afkode gæster, indslag, musikgenre og havde hele tiden øje på, hvad der skete. Han er en dygtig musiker og en sympatisk mand. Alle pengene værd.

Anmeldt af Lars Jelsbak d. 8. september 2021

Kontakt Benny Wagner

Kontakt Benny Wagner via formularen her, så vil Benny Wagner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hilsen Til Forårssolen
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcjBMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--800b746c3545cb705f669b2d88c463b65c6f95c6/Hilsen_til_for_rssolen.mp3
  2. 00:00 Musikalske Venner
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcndMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--63ec47d4290fee734e935d7fdb60653b0d79df9a/musikalske_venner.mp3