Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 time

Benny Wagner

Prisniveau

Kr. 1.500 - 6.900

Hjemby

Områder

Varighed

1 - 7 timer

Profil

ÆGTE PIANO UDEN AUTOMATIK.

MEGET BREDT REPERTOIRE.

35 ÅRS ERFARING SOM FULDTIDS PIANIST.

HUSPIANIST PÅ ROLD STORKRO.

SE ANMELDELSERNE NEDERST:

Mit musikalske håndværk er i top efter adskillige års studier hos konservatorieuddannet musik og sangpædagog Inger Secher Boye, af hende fik jeg ofte at vide jeg skulle være taknemmelig for at besidde lange fingre som spænder langt over en oktav.

Læs mere...

Mere om Benny Wagner

Mit pianospil bliver fremført, dæmpet, dynamisk, nyanceret, intenst og yderst nærværende med et glimt i øjet.

Jeg har en god evne til at fornemme stemmingen i et lokale, så jeg derved har mulighed for at tune mig ind på gæsternes favoritter. Opfordringer modtages med glæde.

Diverse sange og indslag, akkompagneres i korrekt toneart og tempo.

På opfordring synger og spiller jeg ofte What a wonderful world, Blueberry Hill, Kvinde min samt et twist af Rockn Roll, Rythm and Blues, Boogie Woogie.

Jeg fremfører akkompagnamentet i en let elegant afslappet stil med et naturligt swing kombineret med masser af spilleglæde.

Mit alsidige og lødige repertoire består bla. af klassikere, evergreens, jazzstandards, film og musicalhits, ragtimestyle, , sange fra højskolesangbogen osv.

Endvidere titler såsom: Gem et lille smil til det blir gråvejr, My Way, Under Stjernerne på Himlen, Temaet fra Tornfuglene, Duerne Flyver, Malaga, Perhaps Love, Only Love, My Heart Will Go On, Love Me Tender, River Flows In You, Sang Til Friheden, Yesterday, Om lidt blir her stille, Den Allersidste dans, “Musens” Sang, samt en meget bred vifte af andre langtidsholdbare og tidløse melodier.

Ps. Såfremt velstemt flygel/klaver skulle mangle medbringes mit helt nye
digitale, diskrete, elegante og meget LIDT pladskrævende piano med en fantasisk og naturlig klang.
🎹🎹🎹 🎶🎶🎶🎶

Videoklip

Anmeldelser ( | af Benny Wagner: 4,9 ud af 5 baseret på 22 anmeldelser )

5
1
5

SUPER GOD

En erfaren og dygtig pianist som underholdt med dæmpet musik under hele middagen - men var også med på “beatet” da der skulle underholdes efter middagen.

Anmeldt af Arne Porsmose Larsen d. 13. august 2019
5
1
5

Musik til bryllupsfest

Vi ønskede os roligt klavermusik til vores bryllupsfest af en pianist, som var professionel i udførelsen, og som vi kunne sætte vores lid til.
Vi er meget glade for det valg, vi traf. Det var det helt rigtige. Benny var yderst professionel og loddede stemningen godt. Tak skal du have, Benny - du har fået ros af gæsterne også.
Venlig hilsen Kristine og Ruben.

Anmeldt af Kristine Jensen d. 6. august 2019

Kontakt Benny Wagner

Kontakt Benny Wagner via formularen her, så vil Benny Wagner vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.