Morgenmusikeren Birger Jepsen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Prisniveau

Kr. 1.200 - 2.000

Hjemby

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. samt under fødselsdags- eller sølv- og guldbryllups fest om aftenen spiller jeg solo.
Jeg kan også engageres med mit 5 mands orkester Bongoes med "Musikken fra din ungdom". (Tresser & halvfjerdser musik blandet med Kim Larsen - Bamse - John Mogensen - Shu-Bi-Dua med flere)

.

Anmeldelser ( | af Morgenmusikeren Birger Jepsen: 4,9 ud af 5 baseret på 57 anmeldelser )

5
1
5

Stor anbefaling her fra

Birger leverede et meget smukt trompetspil, og det hele fungerede bare godt. Han kom ind i lokalet til stor overraskelse for gæster og brudeparret, spillede nogle fine sange og havde været åben for ønsker fra vores side og han var samtidigt så rutineret, at han lige fik pianisten til at akkompagnere trompetspillet. En dejlig oplevelse. Vi kan varmt anbefale Birger.

Anmeldt af Nathalie d. 21. april 2024
5
1
5

Spiller godt👍

Kommunikationen er god og informativ/professionel, således også udførsel. Birger Jepsen var også behjælpelig med dejlig "mens vi venter på kaffen" musik. Kan kun anbefales herfra👍

Anmeldt af Mie Nielsen d. 29. marts 2024

Kontakt Morgenmusikeren Birger Jepsen

Kontakt Morgenmusikeren Birger Jepsen via formularen her, så vil Morgenmusikeren Birger Jepsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.