Find trompetist her

Søger du en trompetist til dit arrangement? Skal I vække et sølv- eller guldbryllupspar eller have trompetmusik til bryllup eller begravelse? Dette blæseinstrument spænder bredt i anvendelse og kan benyttes til mange anledninger. Her på Eventzonen kan du søge og booke en trompetist direkte via deres profil nedenfor.
5.0

Trompetist Bertel Erichsen

Festlig morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup m.v. - medbringer sangfolder til morgengæsterne

Spiller for det meste alene på t...

Kategori
Hjemby
Slagelse
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Århus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Sarah Elgeti Duo

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sang...

Kategori
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.300 - 2.500
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

"TROMPET MED KLANG - TIL MORGENSANG "- og derefter ved kaffen som”PRIKKEN OVER I’ET”
en kort festlig underholdning med trompet og sang, eks...

Kategori
Hjemby
Tjele
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.600
Vis kunstnerprofil
5.0

Carsten Esbensen - Morgenmusik

Morgenmusik til kobber-, sølv-, guldbryllup, jubilæer, fødselsdage m.m. Jeg spiller saxofon og samarbejder med trompet/trombone, hvis dette ønskes....

Kategori
Hjemby
Struer
Prisniveau
Kr. 850 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Trompetist til forskellige lejligheder

Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler med alt, hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for firmaer såvel som private, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen fra begyndelsen, og det indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere, der er på jagt efter ideel underholdning & musik, kun skal søge ét enkelt sted, uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange relevante kategorier, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk er manden bag portalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Eventzonen har i tillæg et voksende community af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er kunstner eller søger en trompetist, så vælg Eventzonen.dk. Det er der 3 helt klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.