Birgitte Soojin

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Birgitte Soojin

Prisniveau

Kr. 8.000 - 35.000

Hjemby

Områder

Profil

Kvalitetsunderholdning med karisma og nerve.
Stemningsfuld jazz med Danmarks bedste musikere ​til din fest.

Sangerinden fra Norge, adopteret fra Sydkorea der læste teologi på Københavns Universitet, men endte som en af Danmarks førende jazzstemmer

Birgitte har blevet nomineret tre gange med egne udgivelser til Danish Music Awards Jazz. Hun har modtaget Bent Jædigs Æreslegat, producerer alle sine egne udgivelser og driver sit eget pladeselskab. I 2015 var hun solist på DR Big Bandets julekoncert og har optrådt med en perlerække af andre markante jazzmusikere og udgivet flere anmelderroste albums i eget navn. Mange vil sikkert også huske Birgitte som konferencier sammen med Master Fatman ved Danish Music Award Jazz 2017. De 5-stjernede anmeldelser er talrige, men det er hendes varme, smittende og ærlige tilstedeværelse på scenen, der gør hende til en helt særlig oplevelse live.

Hun lægger sig ikke op ad tidligere fortolkninger, nærmest er det, som om hun genopdager sangene, og denne genopdagelse mærker man i høj grad som lytter. Birgitte er en vokalsolist, som uden forstillelse og i uforfalsket jazztradition giver værker fra den store amerikanske sangbog og vore egne folketoner sin egen lyd.

Som Hugo Rasmussen sagde: Der er ikke så meget pis med Birgitte. Bare skide god musik.

Kontakt Birgitte Soojin

Kontakt Birgitte Soojin via formularen her, så vil Birgitte Soojin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.