Book foredragsholder tæt på Esbjerg med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende historier. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen. I Danmark er vi i dag en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og tillige også foredrag. Det er aldeles let for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er også her, I kan aftale indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste skridt at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som finder foredragets tema spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og publikum, som ønsker at deltage og blive mere oplyst om det pågældende emne. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal har været at skabe samlingspunktet for spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som leder efter den helstøbte musik & underholdning, kan søge det de leder efter et enkelt sted og det uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke underholdende og dygtige kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange interessante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke kun ønsker at være en portal imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med ideer til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige profilside. Med videoer på din profil kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Esbjerg, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...