Book foredragsholder i nærheden af Haderslev med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fastholder sit publikum med en medrivende fortælling. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er helt enkelt at tage kontakt til relevante foredragsholdere gennem Eventzonen, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og yderligere vilkår indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante detaljer om begivenheden. Efter du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for begivenheden, så du er sikker på, der tropper et talrigt publikum op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En vellykket foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som formår at fængsle sit publikum, samt selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , kort sagt al slags underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det så folk, der søger efter den helstøbte musik og underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun har brug for at søge ét sted, uden at de kommer til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Vores brede udvalg dækker fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen har tillige et udvalg af bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af alle slags underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget både YouTube og en blog med gode ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Har du videoer på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Haderslev eller du er en foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...