Book foredragsholder tæt på Kolding med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende fortælling. Man erfarer tit, at det i virkeligheden er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter spændende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et større udvalg at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen.dk. Når det handler om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de største portaler på det danske marked. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og reservation fastslås så selv mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Derefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilhørere, som finder foredragets emne spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, samt tilhørere, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det valgte tema. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen.dk finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan dække en bred vifte af emner.

Eventzonen er en af Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Ideén bag portalen har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere omkostninger til administration etc.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere.

Det brede udvalg strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet både YouTube samt en blog med gode ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge i nærheden af Kolding eller du er foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...