Find foredragsholder nær Lunderskov med foredrag om børn og unge her


Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det tit med en medrivende fortælling. Foredraget er det samme som den spændende historie, og er I på udkig efter en dygtig foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af Danmarks største booking-tjenester indenfor dette område. Det er super let at tage kontakt til spændende foredragsholdere via Eventzonen.dk, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at booke. Det tema eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver også aftalt her. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at begynde med at gøre reklame for foredraget, så du kan være sikker på, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som synes at foredragets tema interessant. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sit publikum med, og selvfølgelig et publikum, som kommer med et ønske om at blive klogere og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en bred vifte af temaer.

Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere der er på jagt efter ideel musik og underholdning ikke går med uforurettet sag men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration m.v.. Eventzonen.dk er den bookingportal, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Vores udvalg strækker sig fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At lave landets bedste og foretrukne bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end blot portalen, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog, hvor man kan finde inspiration til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så er der også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Lunderskov, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...