Book foredragsholder tæt på Ringe med foredrag om børn og unge her


Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende historie gør, at en talentfuld foredragsholder virkelig kan fange tilskuernes opmærksomhed. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her på Eventzonen.dk. Såfremt du leder efter et foredrag, er du da kommet til det rette sted. Vi er nemlig én af landets største booking-portaler på dette område. Du får nemt kontakt til foredragsholdere gennem vores tjeneste, og reservation aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er også her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Herefter skal du bare have gjort folkene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der møder et talrigt publikum op, når det skal løbe af stablen. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og tilhørere, som ønsker at deltage og få en masse viden om emnet. Hvem sørger for, at tilhørerne kommer på plads? Ja, det er din opgave. Men via Eventzonen.dk får du nemt adgang til en række foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for virksomheder såvel som for private, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra starten, og det indenfor alle væsentlige kategorier, så danskere som leder efter den ideelle musik og underholdning, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra børneunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har tillige et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også indbygget videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, som konstant vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Har du en video på din profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Ringe eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...