Find foredragsholder nær Roskilde med foredrag om børn og unge her

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Vis kunstnerprofil
Den gode foredragsholder formår at fange sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Foredraget er det samme som den medrivende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I et meget stort sortiment her hos Eventzonen.dk. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af Danmarks største booking-tjenester på dette område. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores side, og derefter fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante detaljer om arrangementet. Derefter skal du bare promovere det spændende foredrag, så der er et talstærkt fremmøde på plads på dagen. Et publikum, som synes, at foredraget handler om noget spændende. Hvad kræver en vellykket foredragsaften mon? Jo, der skal en fascinerende foredragsholder til, som ved, hvordan han engagerer sine tilhørere, og derudover en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil blive underholdt, men også vil blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen hører til blandt landets største og mest interessante portaler til booking, kort sagt alle relevante former for underholdning indenfor arrangementer, events og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været ideén med denne portal lige fra begyndelsen, og det indenfor enhver relevant kategori, så folk der er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod en portal hvor mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra juleunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog med ideer til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Desuden er der et community på Facebook, der konstant stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge tæt på Roskilde eller du er foredragsholder, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...