Book foredragsholder i nærheden af Rungsted Kyst med foredrag om børn og unge her


Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer stærke foredragsholdere er, at de fanger deres tilskuere med deres medrivende historier. Man oplever tit, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen. Eventzonen.dk er en af Danmarks største tjenester, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen gennem vores side, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det er også her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for arrangementet. Efter dette skal du bare have gjort menneskene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Og helst at tilhørerne består af mennesker, som synes at foredragets emne er spændende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og derudover en gruppe tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af spændende emner.

Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne portal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere således at folk, der er på jagt efter fuldendt musik & underholdning indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er derimod bookingportalen hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante genrer, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være et samlingspunkt mellem entertainer og kunde, men har også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale specielle ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan indsætte videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Rungsted Kyst eller du er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...