Find foredragsholder nær Tarm med foredrag om børn og unge her

Bruno Skibbild

Bruno Skibbild er forfatter til bogen "Far i klemme", der udgives på forlaget PowerPress primo juni 2018.
Bogen er en Kafka - rejse gennem det of...

Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Nikolaj Wulff (Digital Dannelse)

Nikolaj Wulff er stand-up komiker, YouTuber og aktuel med et foredrag om internettet og digital dannelse målrettet landets ungdom. Bevæbnet med 10 ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 7.500
Vis kunstnerprofil

Godhavnsdrengen

Jeg er 72 år og var i 60erne anbragt på Skolehjemmet Godhavn. Min livs historie er fortalt i Ole Tornbjergs bog "Drengen fra Godhavn" og jeg har væ...

Hjemby
Stege
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god og medrivende fortælling gør, at en dygtig foredragsholder for alvor kan fastholde publikums interesse. Ofte er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og har I brug for en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Eventzonen er en af Danmarks største portaler, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er super let at få kontakt til relevante foredragsholdere via Eventzonen.dk, og efterfølgende aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det emne eller de temaer som foredraget skal omfatte, det bliver også fastlagt her. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. En succesfuld foredragsaften kræver en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilskuere, som ønsker at være med og få en masse viden om emnet. At få hold på et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den helt rigtige foredragsholder, som kan dække en bred vifte af temaer.

Leder du efter en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for private, unge som gamle.

Formålet med denne bookingportal har været at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så personer der leder efter den helstøbte musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende entertainere hos os.

Vores sortiment dækker fra klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end bare en portal, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget både YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode chancer for, at du vil opleve stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Hvis du vælger at få en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller søger foredragsholdere med foredrag om børn og unge nær Tarm, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...