BørneBanden

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

BørneBanden

Prisniveau

Kr. 15.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 0-100 minutter alt efter hvad arrangør ønsker.

Profil

BørneBanden består af 5 unge musikere på MGK/konservatorium niveau, som spiller børnemusik med elementer af jazzmusik. Bandet tager udgangspunkt i Sigurds Bjørnetime og andre kendte børnemelodier hvor vi gør stor værdi ud af at inddrage børnene i showet. BørneBanden kan dog spille alt slags musik og imødekommer gerne ønsker.

BørneBanden har spillet mange koncerter i børnehaver i trekantsområdet hvor de bl.a. har spillet 2 turneer. Derudover har BørneBanden også spillet til Middelfart jazzfestival 2 år i træk og varmet op for "Onkel Reje" til Trekantsområdet festival. Børnebanden kan spille i hele landet, dog i mod kørepenge hvis jobbet er langt væk. Hvis din koncert henvender sig til ældre børn end hvad Sigurds Bjørnetime etc. musik gør, kan vores repetoire selvfølgelig skræddersyes til dit arrangement med eksempelvis MGP numre.
Hør her et klip med børnebanden!
https://www.youtube.com/watch?v=lyhw3Ikgkc8

Kontakt BørneBanden

Kontakt BørneBanden via formularen her, så vil BørneBanden vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.