Branding i Nordjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Branding i Nordjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

Leder du efter en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, kort sagt alle typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med portalen har været at skabe samlingspunktet for interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer som leder efter den helstøbte musik og underholdning, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler mulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke dygtige entertainere.

Sortimentet dækker fra komikere til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idémanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af alle slags underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du vil opleve øget interesse. Efterfølgende giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade lydklip, videoer, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres fest eller event. Ønsker du derefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger god underholdning til din næste fest eller event, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...