Branding i Sønderjylland

Der er desværre ingen kunstnere under Branding i Sønderjylland, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af landets store og meget interessante bookingportaler finder du hos Eventzonen , hvor du kan finde alle betydelige typer god underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Idégrundlaget for denne portal har været at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere så folk på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er bookingportalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og idéer til alt indenfor fester og events. Eventzonen.dk har desuden et voksende community af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at booke en entertainer gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Om du er kunstner eller søger den bedste underholdning til dit næste arrangement, så bør du vælge Eventzonen, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...