Creedence Clearwater Repeated

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Creedence Clearwater Repeated

Prisniveau

Kr. 15.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45, 1 x 75 eller 1 x 60/1 x 90 efter aftale.

Profil

DANMARKS MEST AUTENTISKE CREEDENCE CLEARWATER REVIVAL KOPIBAND!

Læs mere...

Mere om Creedence Clearwater Repeated

2022 er 50-året for både opløsningen af og den sidste livekoncert med et af historiens største amerikanske rockbands, Creedence Clearwater Revival. Musikken lever stadigvæk videre og med Creedence Clearwater Repeated får man Danmarks mest autentiske CCR-liveoplevelse, som var man til en livekoncert i 1969. Kæmpehits som “Bad Moon Rising”, “Have You Ever Seen The Rain” og “Proud Mary” leveres på ægte rock’n’roll manér anno 1969 med stor respekt og kærlighed for det originale materiale. Det suppleres af et bredt udvalg af sange og hits fra det fantastiske bagkatalog, der er gået over i rockhistorien.

At der stadigvæk er stor begejstring for CCR bekræftes af udsolgte koncerter over hele Danmark. Nu har du også muligheden for at opleve en nostalgisk koncert leveret af Danmarks mest autentiske CCR-band, Creedence Clearwater Repeated.

Bandet består af 4 erfarne musikere og det lydmæssige touch sættes af den rutinerede lydmand “Charlie”, der er sidste ingrediens i et magisk tilbageblik i tiden.

Kontakt Creedence Clearwater Repeated

Kontakt Creedence Clearwater Repeated via formularen her, så vil Creedence Clearwater Repeated vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.