Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Cecilie Brodersen

Prisniveau

Kr. 1.500 - 10.000

Hjemby

Profil

Når musikken skal kunne huskes, uanset anledning!


Har du brug for en til at formidle en eller flere sange med indlevelse og intensitet - om tempoet så er til ballade, en vippende fod eller dans? Og er det pop, rock eller noget der lugter derhenad? Så kan jeg levere det.

Læs mere...

Mere om Cecilie Brodersen

Jeg kommer for at give en oplevelse, som gør indtryk og dermed sætter et aftryk - indeni. Det der adskiller mig fra andre er min særligt varme og nærværende klang, som bliver forlænget ud i min måde at formidle mig på. Min sangerfaring er broget - som solist i forskellige duo konstellationer, band og indspilninger, men også fra musicals, kor og vokaltrio.

Jeg kan både bookes fra alt til en enkelt særlig sang til bryllupper, begravelser, receptioner, jubilæer osv. til større opgaver ved messer, caféjobs eller anden form for minikoncert.

Jeg synger både på dansk og engelsk, og kan bookes accapella, men der er også mulighed for at jeg bliver booket sammen med en pianist eller guitarist.

Har du en opgave, som ligger udenfor det ovenskrevne, så er du velkommen til at kontakte mig!

Kontakt Cecilie Brodersen

Kontakt Cecilie Brodersen via formularen her, så vil Cecilie Brodersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.