Choirish

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Choirish

Prisniveau

Kr. 8.000 - 16.000

Hjemby

Områder

Varighed

Vi kan hyres til alt fra Flashmob, hvor vi syner et par enkelte sange, til festlige indslag eller større koncerter.

Profil

Choirish er en ambitiøs a cappella vokalgruppe i pop-genren med mange smukke arrangementer af kendte sange med både beat box og solistiske indslag. Ideelt til små arrangementer og flashmobs uden forstærkning eller større arrangementer med fuldt mikrofon-setup.

Choirish er en rytmisk vokalgruppe på professionelt niveau. Vi er 8 medlemmer, og alle vores sange er a capella, (dvs. uden brug af andre instrumenter end vores stemmer). Det betyder også at vi er meget mobile og ikke kræver et stort instrumentalt setup.

Gruppen har sunget sammen siden 2014 og har et stort og bredt repertoire til enhver lejlighed. Genren er bred men bevæger sig meget indenfor kendte popnumre fra kunstnere som fx Ed Sheeran, Alicia Keys, Meghan Trainor og Lukas Graham mm.
Arrangementerne er fyldt med smukke harmonier og ofte med beatbox. Vi har stor kærlighed for den Amerikanske a capella-gruppe Pentatonix, hvilket i høj grad kan høres i vores stil.

Vi giver publikum en nærværende og spændende oplevelse, med sange på mellem 5-8 forskellige stemmer inkl. beatbox og solister.

Vi optræder som udgangspunkt med mikrofoner, for at man kan høre alle nuancerne i den musik der skabes, men vi er naturligvis fleksible alt efter hvilket format der ønskes.

Musikken er ideel som et musikalsk indslag til dit næste festarrangement - lige fra større firmaarrangementer til bryllupper, receptioner eller julefrokoster mm. - eller måske som en overraskelse i form af et flashmob eller lignende. Vi er klar på at lege med formatet!

Hvis du ønsker at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Musikafspiller

  1. 00:00 Run to You
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBZ3lKIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d43ac342bf6d36e1fa5c81ec2d39c96017fd1169/Run%20to%20You%20(Studio%202017).mix1c.mp3?5728162

Videoklip


Anmeldelser ( | af Choirish: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Varm, dygtig og smuk optræden

Choirish gav en kort intimkoncert som overraskelse til min kæreste. Det var rørende, varmt, smukt, energisk (og meget smittende), flotte arrangementer og harmonier og dygtige sangere. Det er ikke sidste gang, jeg booker Choirish. Tak for en virkelig smuk oplevelse, som min kæreste og jeg aldrig glemmer :)

Anmeldt af Laura d. 23. maj 2023

Kontakt Choirish

Kontakt Choirish via formularen her, så vil Choirish vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.