Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 11 timer

Cirkus Big - One Man Circus

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

30/45 min. ( gerne flere forskellige sæt )

Profil

Oplev et fantatisk show som fastholder og underholder HELE familien. En rejse igennem cirkusfagets mange facetter med Mr. Big ved roret. Ene mand indtager han alle rollerne i opsætningen. Se bla. Cirkustjeneren, musikeren, cirkusprinsessen, tryllekunstneren, artisten og gøgleren.
Ikke 2 shows er ens... Der er pakket flere timers underholdning og udfra sammensætningen af publikum, serveres et 40 min komisk artist show med 100 % LATTERGARANTI.

Læs mere...

Mere om Cirkus Big - One Man Circus

Show:
One Man Circus - Mobbeshowet - Drømmeshowet - Cirkus Pink - Cirkus August

Undervisning:
Work Shop - Cirkuslegeplads - Teambuilding - Instruktion - Emneuger - Cirkusskole - Rotations Work shops - Cirkus Uger

Walk Around:
Ballonklovn - Tryllekunstner - Gøgler - Serverings Teater - Mix and mingle

Promotion:
Messe Kick Off - Receptions Icebreaker - Parader - Product Sampling - Stylter - Maskotter - "Skjult" Reklame - Snakkebod

Udstyr:
Cirkustelte, 20 prs, 50 prs, 100 prs eller 149 prs - Bænke - Borde - Lys - Lyd - Sluschice - Popcorn - Kaffebar - Mobilkøkken - Mobilbar - Strømudrulning

Virksomheds Udvikling:
Kreativ Brainstorms Systemer - Koordinering - Personaleudvikling - Kontorgymnastik - Teambuilding - Kropssprogs Coach

Cirkus Big startede i 1998 og har stadig mange af vores faste kunder tilbage fra starten.
Dette tager vi som et lille klap og ikke som en hvilepude :)
Vi stiller med nogle lækre professionelle rammer om vores show.
Alt udstyr gennemgåes flere gange om året og udskiftes efter behov.
Vi spiller over 200 dage om året, så det er med rutineret hånd at vi svinger tryllestaven og kaster latter igennem alverdens sale.
Vi er roste for at ramme bredt med vores produktioner, og rummer nemt HELE familien uden at nogen kommer til at kede sig. Ja faktisk giver vi latter garanti fra 3-100 År.
Vi tilbyder ligeledes at tilretteligge større events og er skarpe til at overskue uoverskuelige projekter.
Vores faste styrke på 5 artister og en håndfuld praktiske folk håndterer langt de fleste opgaver, men er det ikke nok har vi hundredevis af ekstra folk i vores netværk.
Hvad vi ikke har, det skaffer vi - hvad der ikke findes, det opfinder vi.

Herunder en række udtalelser fra vores gæster i teltet. Se selv flere på Facebook.

Sprudlende underholdning for store og små. Top tunede replikker leveret med masser af gøgl, gags og cirkus i øjenhøjde. Det er intelligent og plat på samme tid og rører ved basale og alvorlige følelser i mennesket, som mobning, at føle sig grim, blive holdt udenfor osv. Man keder sig aldrig, heller ikke som voksen.

Fantastisk dejlig og livsbekræftende, vi grinede fra start til slut, en skøn glad oplevelse, for både små og store. Vi er fans :-)

Sjovt med sjovt på. Tror faktisk jeg havde det sjovere end min datter ved dagens forestilling på Camp Hverringe. Så lige til og med humor for både børn og voksne

Cirkus for de mindste i verdensklasse - så uformelt, sjovt og ligetil. Tusind tak for en fantastisk cirkusoplevelse i Tisvilde

Helt fantastisk! I formår at underholde både voksne og børn på en dejlig ligefrem og uformel måde…

Fantastisk hyggeligt og sjovt. Mine drenge var meget begejstrede. Tak for god oplevelse på Truust camping

Afsindigt sjovt!! Det internationale nummer ER i verdensklasse. 100 point for engagement og cirkusånd, som det sjældent ses i cirkus. Se det, hvis de kommer forbi:-D

Kontakt Cirkus Big - One Man Circus

Kontakt Cirkus Big - One Man Circus via formularen her, så vil Cirkus Big - One Man Circus vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.