Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 4 timer

Tino Tusindben

Prisniveau

Kr. 2.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

40 minutter eller efter aftale

Profil

Trylleshow og ballonkunst for børn i alle aldre - også de voksne kan være med! Mere end 30 års erfaring er jeres garanti for en god oplevelse - hver gang. Overlad underholdningen til en erfaren tryllekunstner - og slip for besværet. Book allerede i dag.

Underholdningen går rent ind ved børnene.
BØRNEHAVEN MARSELISPARKEN, ÅRHUS

Fængende forestilling! Både børn og voksne griner, SAMMEN
BØRNEHAVEN HYRDEBAKKEN, EBELTOFT

Læs mere...

Mere om Tino Tusindben

Tryllekunstner siden 1984
Mit navn er Petro Mielczarek. Jeg har arbejdet med trylleri siden jeg var 8 år gammel. I mange år har jeg rejst Danmark rundt med min kuffert fyldt med tricks. Jeg har også optrådt for nogle af de små byer, som ikke engang findes på landkortet. Har du brug for et trylleshow, der ikke kun overrasker børnene, men også de voksne, så ring og hør nærmere.

Hej Tino.
Igen tak for en rigtig god forestilling. Her er et par ord:
Vi har haft besøg af Tino Tusindben i anledning af Børnehusets Fødselsdag.
Der deltog ca.80 børn i alderen 8 mdr. til 5 år. De var alle opslugt af tryllerierne og var bestemt ikke klar til at sige farvel efter 45 minutter.
Der skete mange ting på et lille areal og Tino inddrog såvel enkelte børn som hele flokken under forestillingen. Han var opmærksom på placering af de yngste børn, så disse kunne trække sig, hvis noget virkede for voldsomt på dem. Det blev ikke aktuelt.
Vi booker gerne Tino igen.
Med venlig hilsen
Linda Granlie
Pædagogisk leder, Børnehuset Jægergårdsgade

Der var stille i 30 min. Alle var fuldstændig fordybet og koncentreret om Trylleshowet -både bedsteforældre og børn – også de børn der plejede at have “myre” i bukserne. Petro førte os stille og roligt igennem et program bestående af overraskelser, genkendelighed og en ubehjælpsomhed som inddrog børnene i forestillingen og med en humor, der gav grin både til voksne og børn.
BØRNEHUSET BLÆKSPRUTTEN, HØJBJERG

Vores arrangement gik over alt forventning. Det var et utrolig godt indslag. Børnene hyggede sig over Petros skægge påfund og vi andre morede os over den måde børnene klukkede, mens han optrådte. Det er ikke sidste gang han er på Samsø.
SID, SAMSØ

Børn og voksne morede sig dejligt. Du var super-god til at fange børnenes opmærksomhed.
BØRNEHAVEN TREKLØVERET

Tak for en virkelig god oplevelse. Både børn og voksne morede sig utrolig godt.
NOVAVISION SOFTWARE A/S

Petro var et stort hit til vores julearrangement. Børnene fik underholdning af højeste kvalitet. Kan varmt anbefales til andre arrangementer.
NORDEA, ÅRHUS

Det var en rigtig god oplevelse for alle. Børnene var meget optagede og koncentrerede og alle fik grinet rigtig meget. Petro har en god måde at nærme sig børnene, har en fin mimik og fornemmelse for børnenes alder. Vores bedste anbefalinger!
BØRNEHAVEN TRITON, HORSENS

Underholdningen går rent ind ved børnene.
BØRNEHAVEN MARSELISPARKEN, ÅRHUS

Fængende forestilling! Både børn og voksne griner, SAMMEN
BØRNEHAVEN HYRDEBAKKEN, EBELTOFT

Rigtig god til at fange børnenes opmærksomhed. Børnene syntes det var sjovt, og gik meget op i forestillingen.
BØRNEHAVEN ÆBLEHAVEN, HORSENS

Gode effekter og meget tydeligt kropssprog. Forestillingen er virkelig god pga. gode gentagelser og den nonverbale stil. Børnene var meget optagede hele vejen igennem..
VUGGESTUEN SABRO SKOVVEJ, SABRO

Petro leverede en dejlig forestilling, selv om det sjask regnede. Tak for det!.
BØRNEHAVEN GALTEN VEST, GALTEN

Det er en svær opgave at lave en optræden, der fanger børn i alderen 3-10. Det lykkedes dog rigtig godt at fange alle og børnene var meget ivrige efter at deltage i showet.
BØRNEHUSET, EJBY KOMMUNE

Alle tog godt imod det nye børnebibliotek. Petro var en stor succes.
HADSTEN AVISEN

Alle var glade, og pædagogerne synes, at børnene fik meget ud af det. Især din mimik og kropsprog var god og fangede mange børn. Alle kunne være med. Det mindste er kun 2,5 år og det ældste er 7 år.
FINN OG NINA, PRIVAT BØRNEFØDSELSDSAG, KØBENHAVN

Petro underholdte vores nytårsselskab med korttricks. Meget velorganiseret og med masser af humor. En form for standup trylleshow uden at det lignede noget jeg har set før. Det der imponerede mig mest og var noget jeg aldrig har set før, var at han var i stand til at sortere kortene på alle leder og kanter, og det var fantastisk. Alle var godt underholdt.
JØRGEN A. JACOBSEN, MULTIMEDIEGRAFIKER – INTERNETUDVIKLER

Videoklip

Anmeldelser ( | af Tino Tusindben: 4,8 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser )

5
1
5

Kortmagi på højt plan

Er du til kortmagi, vil du blive forundret over at se hvordan en ruder dame bliver forvandlet til klør konge med et knips. Petro gør det med en enkelhed og passion i hans show. Det er trylleri på højt plan. Han er faktisk den danske David Blaine. Jeg kan kun anbefale næste gang du har brug for et show så er det hos Tino Tusindben.

Anmeldt af Kim Haugaard d. 5. november 2019
5
1
5

Fantastisk og underholdende for både børn og voksne

Lige fra start fangede Tino Tusindben alles opmærksomhed - både børn og vokne blev max underholdt. Vi sad selfølgelig alle og prøvede at regne ud hvordan de tricks kunne lade sig gøre, men hans fingerfærdighed gjorde det umuligt for os at knække koden. Skønt show som vi kan anbefale til både børn og voksne.

Anmeldt af Tove Nyholm Bager :-) d. 4. november 2019

Kontakt Tino Tusindben

Kontakt Tino Tusindben via formularen her, så vil Tino Tusindben vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Tino Tusindben i Økologiens Have
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcGdQIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--814b233d8df057a6bbb1f7690a62681200f05a7e/Tino_Tusindben_i__kologiens_Have_ved_Odder_2019.mp3