Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Copenhagen Roots

Prisniveau

Kr. 6.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3-4 timer

Profil

Copenhagen Roots spiller alle de fede Rock Hits vi kan huske fra 60´erne, 70´erne og 80´erne. Rock af kunstnere som Bon Jovi, Guns ´n´Roses, D.A.D, AC/DC, Gasolin, U2, Bryan Adams, ZZ TOP, Fast Ball, Jimi Hendrix, Georgia Sattelites, Metallica, Doobie Brothers, Clapton, Creedence, Blues Brothers, Iron Maiden... osv... Copenhagen Roots er et meget levende orkester, med god kontakt til publikum, guitarsoloer på dansegulvet og i det hele taget 'gang i den'.

Læs mere...

Mere om Copenhagen Roots

Der er altid ´gang i den´ og en god energi når Copenhagen Roots spiller. Fede rytmer og guitarsoloer får hurtigt dansegulvet fyldt. Det er på baggrund af mange koncerter og et bredt repertoire, at Copenhagen Roots har fundet en stil, der egner sig til alle slags fester, spillesteder, værtshuse mm., men også til større fester, såvel private som offentlige. Ring evt. og få en uforpligtende snak.....

Kontakt Copenhagen Roots

Kontakt Copenhagen Roots via formularen her, så vil Copenhagen Roots vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.