Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Forlænget Spilletid

Prisniveau

Kr. 3.500 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

? - 3,5 time

Profil

ALT DET BEDSTE FRA ROCKENS VERDEN.

Forlænget Spilletid byder på en musikalsk oplevelse, der tager publikum med på en rejse gennem de bedste rocknumre. Deres viden om musikken, samt den energi og entusiasme, de bringer med sig på scenen, gør dem til en musikalsk oplevelse, du ikke må gå glip af.

Læs mere...

Mere om Forlænget Spilletid

Med en passion for rock-klassikere og en dygtighed, der nærmest gør dem til mestre i genren, byder bandet Forlænget Spilletid på en musikalsk oplevelse, der tager publikum med på en rejse gennem de bedste rocknumre.

Forlænget Spilletid, bestående af 4 medlemmer, har specialiseret sig i at spille covers af de største rocknavne, blandt andet Bon Jovi, Carpark North, ACDC Metalica, Dizzy og mange flere. Forlænget Spilletid formår også at tage popnumre og tviste dem til rock, mens de altid bevarer respekt for originalen her under Dodo and the dodos, Rasmus Seebach, LOC samt flere. Deres viden om musikken, samt den energi og entusiasme, de bringer med sig på scenen, gør dem til en musikalsk oplevelse, du ikke må gå glip af.

Med medlemmerne i midten af deres 40'ere, bringer bandet en livslang erfaring med sig, der skinner igennem i deres musikalske præstationer. Deres dygtighed, samarbejdsevner og musikalske talenter gør dem til en drøm for enhver rockfan.

Forlænget Spilletid har gjort det til deres mission at give publikum en musikalsk oplevelse, de sent vil glemme, og de gør det med en energi, der er både smittende og beundringsværdig. Book dem til din næste fest eller arrangement, og oplev en rockkoncert, der tager dig med storm.

Med dette band på scenen kan du være sikker på, at spilletiden bliver forlænget med en musikalsk oplevelse, du sent vil glemme.

Kontakt for yderligere info samt booking
forlaengetspilletid@gmail.com

Udtagelse fra TMF bestyrelse:

"Forlænget Spilletid er en dygtig og energisk coverrock-gruppe, der altid leverer en fantastisk fest og koncertoplevelse. De har en unik evne til at engagere publikum og komme ud over scenekanten, hvilket gør dem til en sikker vinder hos Tune Musikfestival. Efter 8 år i træk med dem på plakaten, kan vi med sikkerhed sige, at de er en stabile og pålidelige kraft på festivalen. Alle kender sangene, og publikum er altid med på beatet. Forlænget Spilletid er en must-see for alle, der søger en god gammeldaws rockkoncert."
TMF Bestyrelse

Videoklip

Anmeldelser ( | af Forlænget Spilletid: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Det bedste match ever.

De spillede perfekt. Alle mine gæster og jeg selv var ellevilde med deres optræden.
Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre band.
De spillede masser af fede rockede versioner af tophits fra Danske og udenlandske kunstnere.

Anmeldt af Jesper Grundsøe de la motte d. 17. august 2021
5
1
5

Super godt band, dygtige musikere, og super søde.

Meget profesionelle. Dygtige musikere. De kan deres kram.

Anmeldt af Jane Nielsen d. 20. maj 2018

Kontakt Forlænget Spilletid

Kontakt Forlænget Spilletid via formularen her, så vil Forlænget Spilletid vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.