Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 dage

Daniel Lill

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-45 min.

Profil

Daniel Lill: Vinder af Danish Open i stand-up 2011! Nomineret til Talentprisen v Zulu Comedy Galla 2014.
Med speciale i improvisation, så du er sikret, at få underholdning der passer til lige præcist DIT arrangement.

”Daniel er en kompetent og arbejdsom komiker, som formår at afpasse sit materiale og sin levering efter situation og publikum, uden, af den grund, at gå på kompromis med sin personlige stil.”
– Thomas Hartmann

Læs mere...

Mere om Daniel Lill

Vinder af Danish Open i stand-up 2011. Nomineret til Talentprisen v Zulu Comedy Galla 2014.

Daniel har en evne til at komme i rigtig god kontakt med publikum uden, at publikum føler sig trådt på, som så mange frygter.

Han virker som en fyr man har kendt rigtig længe. Nærmere som om, at din nye gode ven, som du aldrig har mødt, lige er trådt ind ad døren kun for at underholde dig og dine venner.

En meget effektiv stand-up komiker, som er rigtig glad på scenen og nyder at hygge sig med publikum.

Udtalelser:

Daniel Lill optrådte for os og det var et super godt show! Vi var 37 personer, både mænd og kvinder og vi synes alle det var rigtig sjovt. Daniel ramte bredt og var god til at få publikum med, han henvendte sig til os flere gange, men på en sjov og god måde, ikke pinligt eller hånende. Han optrådte bl.a med frisør-relevante ting, som virkede godt. Fantastisk sjov fyr :)
- Louise Juul, Frisør Birthe Gleerup.

”Daniel er en kompetent og arbejdsom komiker, som formår at afpasse sit materiale og sin levering efter situation og publikum, uden, af den grund, at gå på kompromis med sin personlige stil.”
– Thomas Hartmann

Daniel indtog scenen og sit publikum fra første fløjt.
Materialet bød på den ene veludførte joke efter den anden, som hver og én blev fulgt helt til dørs. Genkendelige, karikerede situationer, som folk kunne relatere til, kombineret med en vældig gestik, hev grinene hjem. Materialet lå derfor tæt op af noget Matthesen, Øgendahl eller Fuhlendorff kunne stå inde for.
Veludførte og velvalgte jokes á la telefonsvare-joken giver Daniel fem stjerner.
- Lokalavisen Århus, lokalavisen.dk

Kontakt Daniel Lill

Kontakt Daniel Lill via formularen her, så vil Daniel Lill vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.