Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 8 dage

Daniel Lill

Prisniveau

Kr. 8.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-45 min.

Profil

SKRÆDDERSYET STAND-UP! Vinder af Danish Open i stand-up 2011! Nomineret til Talentprisen v Zulu Comedy Galla 2014.
Med speciale i improvisation, så du er sikret, at få underholdning der passer til lige præcist DIT arrangement.

Læs mere...

Mere om Daniel Lill

Daniel Lills evne til at inddrage publikum, og samtidig sørge for at ingen føler sig trådt på, som så mange frygter, er eminent.

Siden 2009 her Daniel levet af at underholde til arrangementer rundt i Danmark, med SKRÆDDERSYET stand-up. Du kender ham måske fra TV, hvor han blandt andet har været Nomineret til Talent ved Zulu Comedy Galla i 2014.

Så skal du have en unik oplevelse der handler om jer eller et godt gennemarbejdet stand-up set, så er Daniel Lill den helt rigtige til din fest!

Udtalelser:

“Det er godt givet ud!!”
Super underholdende, skide sjov og absolut pengene værd!
Vi havde bestilt Daniel til en 40 års fødselsdag, hvor der var blevet lavet en film om fødselaren. Den tog Daniel udgangspunkt i og det gav bare så meget mening! Det var så sjovt og mega fedt, at han havde sat sig så meget ind i ham det handlede om og kom med vildt fede jokes, som bare var spot on. Det var tydeligt at Daniel havde lavet forarbejdet, og ikke bare dukkede op og kørte det “sædvanlige” show.
Men han havde virkelig lavet et godt stykke arbejde, så man følte at showet var til fødselaren.
Alle gæsterne var lige så underholdte, unge som gamle. Jeg kan helt klart anbefale Daniel Lill til din fest, hvis du har en som elsker et godt grin og især på egen bekostning, så book endeligt Daniel. Det er givet godt ud!!

Simone Beck

Daniel Lill optrådte for os og det var et super godt show! Vi var 37 personer, både mænd og kvinder og vi synes alle det var rigtig sjovt. Daniel ramte bredt og var god til at få publikum med, han henvendte sig til os flere gange, men på en sjov og god måde, ikke pinligt eller hånende. Han optrådte bl.a med frisør-relevante ting, som virkede godt. Fantastisk sjov fyr :)
- Louise Juul, Frisør Birthe Gleerup.

”Daniel er en kompetent og arbejdsom komiker, som formår at afpasse sit materiale og sin levering efter situation og publikum, uden, af den grund, at gå på kompromis med sin personlige stil.”
– Thomas Hartmann

Daniel indtog scenen og sit publikum fra første fløjt.
Materialet bød på den ene veludførte joke efter den anden, som hver og én blev fulgt helt til dørs. Genkendelige, karikerede situationer, som folk kunne relatere til, kombineret med en vældig gestik, hev grinene hjem. Materialet lå derfor tæt op af noget Matthesen, Øgendahl eller Fuhlendorff kunne stå inde for.
Veludførte og velvalgte jokes á la telefonsvare-joken giver Daniel fem stjerner.
- Lokalavisen Århus, lokalavisen.dk

Videoklip

Anmeldelser ( | af Daniel Lill: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Stand-up i særklasse

Vi havde hyret Daniel til at underholde til en firmajulefrokost med 120 mennesker. 120 vidt forskellige mennesker - mænd og kvinder - unge såvel som "gamle". Ikke nogen let opgave, men Daniel formåede at ramme bredt og ikke mindst plet :-)

Vi var i den grad underholdt i de 30 minutter showet varede...

Klasse stand-up!

Anmeldt af Anders Vendelbo Christensen d. 6. december 2013
5
1
5

SUPER GODT SHOW

Daniel leverer et forrygende show som rammer enhver kvinde, mand, ... og aldersgruppe, og til min fest formåede han at få alle mellem 21 og 80 år med.
Jeg har stor respekt for det, Daniel gør, og især måden han gør det på ... og jeg spår ham en stor karriere inden for standup.
Enhver der overvejer at hyre en standupper skal ikke et øjeblik overveje om Daniel Lill er den rigtige ... HAN ER ET SKØNT MENNESKE OG EN GENIAL KUNSTNER!!!

Anmeldt af Conni Føste d. 28. oktober 2012

Kontakt Daniel Lill

Kontakt Daniel Lill via formularen her, så vil Daniel Lill vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.