Majestæten

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Majestæten

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

25 min.

Profil

Hvem drømmer ikke om et besøg af Hendes Majestæt, når det handler om de helt store begivenheder?

Den yngre generation har taget over, så nu er der for alvor tid til at komme rundt i det ganske land og sprede lidt royal glans over både store og små begivenheder: Indvielse, jubilæum, bryllup, konfirmation, fødselsdag, ja, mærkedage af enhver art!

Du får både tale og sang, som fremføres med stor indlevelse og respekt. Både for konge, fædreland og dagens hovedperson/er.

Majestæten ankommer til tonerne af Friedrich Kuhlaus berømte ”Elverhøj”. Hun klarer det hele selv nu - uden gemal, hofdame og chauffør. Og ruller endda selv den røde løber ud...

Efter en lidt kikset start kommer imidlertid det store højdepunkt: Talen!

Talen er selvfølgelig forfattet til netop denne anledning, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Men Majestæten har mere i ærmet: Sangen over dem alle!

Aldrig før har du oplevet så mageløs en lejlighedssang. Humoren er i højsædet, rimene er fantastiske, og det grafiske indtryk sidder lige i skabet. Majestæten synger selv for - og udråber gerne en skålepause, hvis der er risiko for mave- eller latterkrampe blandt folket.

Besøget kan slutte med klipning af rød snor, overrækkelse af ”udholdenhedsmedalje” el.lign. - rød snor foretrækker Majestæten i øvrigt at klippe med hofgartnerens hækkesaks. El-drevet, selvfølgelig.

Til udendørs arrangementer kan Majestæten ankomme standsmæssigt i Krone 419 (alle andre er som regel optaget), men det er IKKE en køn parallelparkering...

Det royale besøg er en dronning værdig, varer ca. 25 min. - og bliver aldrig glemt!

Musikafspiller

  1. 00:00 Majestaeten
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--615b42b1874f13e6692802b6821a83bf35ce8bb4/Majeslyd.mp3?5728177

Videoklip


Anmeldelser ( | af Majestæten: 4,8 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Helt fantastisk!

Fedt show.
Og så er han bare så nem og høflig at samarbejde med i dagene op til.

Anmeldt af Christina Amiti d. 19. november 2023
5
1
5

Perfekt

Majestæten; fantastisk show, personligt, og bare lige i øjet. 5 stjerner herfra.

Anmeldt af Heidi d. 4. september 2023

Kontakt Majestæten

Kontakt Majestæten via formularen her, så vil Majestæten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.