Majestæten

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Majestæten

Prisniveau

Kr. 3.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

25 min.

Profil

Bestil et royalt besøg, fuldstændig tilpasset din anledning: Indvielse, jubilæum, bryllup, konfirmation, fødselsdag, ja, mærkedage af enhver art!

Du får både tale og sang, som fremføres med stor indlevelse og respekt. Både for konge, fædreland og dagens hovedperson/er. Og når talen falder på Prins Henrik, har Majestæten heldigvis sit store lommetørklæde med, foræret hende af Yassir Arafat for mange år siden!

Læs mere...

Mere om Majestæten

Majestæten ankommer til tonerne af Friedrich Kuhlaus berømte ”Elverhøj”. Hun er blevet alene, men skæbne forpligter, og hun er vant til at klare sig uden gemal, hofdame og chauffør. Og ruller endda selv den røde løber ud...

Efter en lidt kikset start kommer imidlertid det store højdepunkt: Talen!

Talen er selvfølgelig forfattet til netop denne anledning, og der bliver ikke lagt fingre imellem. Men Majestæten har mere i ærmet: Sangen over dem alle!

Aldrig før har du oplevet så mageløs en lejlighedssang. Humoren er i højsædet, rimene er fantastiske, og det grafiske indtryk sidder lige i skabet. Majestæten synger selv for - og udråber gerne en skålepause, hvis der er risiko for mave- eller latterkrampe blandt folket.

Besøget kan slutte med klipning af rød snor, overrækkelse af ”udholdenhedsmedalje” el.lign. - rød snor foretrækker Majestæten i øvrigt at klippe med hofgartnerens hækkesaks. El-drevet, selvfølgelig.

Til udendørs arrangementer kan Majestæten ankomme standsmæssigt i Krone 419 (alle andre er som regel optaget), men det er IKKE en køn parallelparkering...

Det royale besøg er en dronning værdig, varer ca. 25 min. - og bliver aldrig glemt!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Majestæten: 4,8 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser )

5
1
5

Super professionel

Levede bestemt op til vores forventning. Virkelig god underholdning for både unge og gamle. Flot tale og sang. Kort sagt en god oplevelse, der varmt kan anbefales, hvis man er til et godt grin.

Anmeldt af Eva Bille Nielsen d. 30. maj 2022
5
1
5

En oplevelse der huskes!

En majestæt der indtog lokalet og tilhørere med sin fantastiske optræden.
Vores bedste anbefaling til en herlig og supersjov event.

Anmeldt af Winnie Zinck d. 31. oktober 2021

Kontakt Majestæten

Kontakt Majestæten via formularen her, så vil Majestæten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Majestaeten
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBbTBHIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--42d58fe33c843221827732ab0560144a21769fbd/Majeslyd.mp3