Dansekassetten

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 5 timer

Dansekassetten

Prisniveau

Kr. 18.000 - 35.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 45, 3 x 45 og 4 x 45

Profil

Mangler du livemusik med garanti for et fyldt dansegulv til din næste fest ? Så er Dansekassetten klar til at fyre den af med de største danske og udenlandske hits fra 80’erne og frem til i dag - så der er garanti for musik til enhver smag!

‘Dansekassetten’ er et erfarent partyband fra Aarhus med masser af energi, musikalsk overskud og udstråling på scenen, og vi sørger altid for at inddrage publikum og skabe en fest sammen med jer!
Vi spiller naturligvis også altid hellere end gerne under maden med lidt mere afdæmpet musik der passer til lejligheden.

Alle festlige arrangementer er forskellige, og vi vil gerne være med til at gøre jeres næste begivenhed til noget helt særligt.
Uanset om det er til firmafesten, brylluppet, den runde fødselsdag, den årlige julefrokost, sommerfesten eller noget helt andet - så er ‘Dansekassetten’ altid klar til at skabe et brag af en fest!!🥳🎉🎶🎸

Videoklip


Anmeldelser ( | af Dansekassetten: 5,0 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse )

5
1
5

Fantastisk oplevelse

Bandet var simpelthen så godt. De var det perfekte match til vores bryllupsfest. De gav den maks gas og spillede en masse fede numre.
Gæsterne roste også bandet til skyerne bagefter. Vi kan varmt anbefale dem.

Anmeldt af Karina d. 15. oktober 2023

Kontakt Dansekassetten

Kontakt Dansekassetten via formularen her, så vil Dansekassetten vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.