Søren og De Blå Piller

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Søren og De Blå Piller

Prisniveau

Kr. 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x1time eller hvad vi aftaler

Profil

Søren og De Blå Piller - Bag dette muntre navn gemmer sig en garvet kvartet, der levere en oplevelse ud over det sædvanlige. Med Søren og De Blå Piller som underholdning er Festen garanteret, og vil blive husket i lang tid. Vi har bland andet varmet op for Rasmus Nøhr og Tue West og stiller gerne op for at gøre netop DIN FEST exceptionel. Søren og De Blå Piller kommer ind i mellem med sangerinden Ditte på (se videoerne).
Søren og De Blå Piller kan altid få en fest op at stå!

Kundeanmeldelse..
Vi har nu i to år afholdt havefest i Vedskølle (Køge). Vedskølle er en lille landsby med en nedlagt Brugs som fungerer som forsamlingshus i dag. Huset har stiftet et bylaug som sidste år lavede en aftale med Rasmus Nøhr og Danmark Dejligst. Vi skulle bruge et opvarmningsband og valget faldt på de fremragende Søren og de blå piller. De spiller sublimt og spiller primært kopimusik - dog har forsangeren Søren Toft Nielsen også lavet egne numre som de supplerer sætlisten med. I år havde vi Tue West som hovednavn og igen valgte vi Søren og de blå piller som opvarmning da det for os var et sikkert valg - de lever sig virkelig ind i musikken og har masser af energi på scenen. Sætlisten indeholdt denne gang også nummeret ”Sommer i Europa” (Rasmus Nøhr) som de har taget til sig og givet nyt liv i en anderledes version. Som ansvarlig for musikprogrammet til Vedskølles havefester kan jeg på det varmeste anbefale Søren og de blå piller hvad enten det er til jeres egen havefest eller runde fødselsdag - du/i vil ikke blive skuffede.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Søren og De Blå Piller: 4,6 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser )

5
1
5

TAK… bare TAK🙏

Vi havde hyret “Søren og de blå piller” til vores bryllup i lørdags og hold nu fast det var fedt😍 Der blev spillet en god blanding af både nye og gamle numre og dansegulvet var aldrig helt tomt… vi bukker og nejer for en fantastisk aften, ikke mindst pga. de drenge her… kan varmt anbefales👍

Anmeldt af Mia Huda Sørensen d. 29. august 2022
5
1
5

PUBLIKUM SIGER ALT!!!

I skabte en fest for handicappede, som med med store smil kom på dansegulvet, uanset om de var i kørestol eller ikke. TAK for det...

Anmeldt af Jørgen Nyholm d. 14. marts 2022

Kontakt Søren og De Blå Piller

Kontakt Søren og De Blå Piller via formularen her, så vil Søren og De Blå Piller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.