Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Søren og De Blå Piller

Prisniveau

Kr. 4.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

3x1time eller hvad vi aftaler

Profil

Søren og De Blå Piller - Bag dette muntre navn gemmer sig en garvet kvartet, der levere en oplevelse ud over det sædvanlige. Med Søren og De Blå Piller som underholdning er Festen garanteret, og vil blive husket i lang tid. Vi har bland andet varmet op for Rasmus Nøhr og Tue West og stiller gerne op for at gøre netop DIN FEST exceptionel. Søren og De Blå Piller kan altid få en fest op at stå!

Læs mere...

Mere om Søren og De Blå Piller

Kundeanmeldelse..
Vi har nu i to år afholdt havefest i Vedskølle (Køge). Vedskølle er en lille landsby med en nedlagt Brugs som fungerer som forsamlingshus i dag. Huset har stiftet et bylaug som sidste år lavede en aftale med Rasmus Nøhr og Danmark Dejligst. Vi skulle bruge et opvarmningsband og valget faldt på de fremragende Søren og de blå piller. De spiller sublimt og spiller primært kopimusik - dog har forsangeren Søren Toft Nielsen også lavet egne numre som de supplerer sætlisten med. I år havde vi Tue West som hovednavn og igen valgte vi Søren og de blå piller som opvarmning da det for os var et sikkert valg - de lever sig virkelig ind i musikken og har masser af energi på scenen. Sætlisten indeholdt denne gang også nummeret ”Sommer i Europa” (Rasmus Nøhr) som de har taget til sig og givet nyt liv i en anderledes version. Som ansvarlig for musikprogrammet til Vedskølles havefester kan jeg på det varmeste anbefale Søren og de blå piller hvad enten det er til jeres egen havefest eller runde fødselsdag - du/i vil ikke blive skuffede.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Søren og De Blå Piller: 4,3 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Bedst i test til fest

Vedskølle Havefest har nu 4 år i træk haft Søren og De Blå Piller på plakaten, de første 2 som opvarmning for større navne og de seneste 2 som "The Main Attraction" med ansvaret for en hel aftens underholdning for både yngre og ældre.
Bandet udmærker sig ved:
* et tæt sammenspil med imponerende musikalsk overskud.
* et omfattende dansk/engelsk repertoire, som spænder over alle genrer og alt fra klassiske evergreens til det mere udsøgte - umiddelbart genkendeligt, men gerne med et overraskende twist.
* en sjælden evne til at kontakte og aflæse et stort eller lille publikum og bygge den rette stemning op, uanset om man er til at danse vildt eller bare med på en lytter.
* en lyd, som er indstillet hjemmefra og højst skal justeres en anelse under første nummer - altså "instant play".
* et særdeles overkommeligt prisleje, hvor man virkelig oplever at få valuta for pengene.
Alt i alt 5 velfortjente stjerner og 5 gode grunde til, at Søren og De Blå Piller også vil blive booket til havefest nummer 5 i Vedskølle, hvor vi på det varmeste kan anbefale bandet til alle, der skal have en vellykket fest op at stå.

Anmeldt af Marianne Højmark d. 23. august 2018
4
1
5

Et godt 4 mands band, som spiller og synger så det lyder godt

Har givet dem 4 stjerner fordi de spiller og synger godt, de er nogle super flinke og rar folk, de kom til aftalt tid og leveret god musik til vores bryllup’s festen. Så dem kan vi helt klart anbefale til andre.

Mvh. Lene & Ronni

Anmeldt af Ronni Olsen d. 31. august 2020

Kontakt Søren og De Blå Piller

Kontakt Søren og De Blå Piller via formularen her, så vil Søren og De Blå Piller vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Langebro
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaG9MIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--5abebb74a6280441b5d5a1c1337d482d37bf6a06/Langebro__master_.mp3
  2. 00:00 Baby Let Me Follow You Down
    /rails/active_storage/blobs/redirect/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaHNMIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--005bba3881df3038c84543d3a1757b53fbdb9d13/Baby_Let_Me_Follow_You_Down__master_.mp3