Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 dage

DEAD FLOWERS

Prisniveau

Kr. 6.000 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

1 x 60 min, 2 x 60 min eller 3 x 45 min

Profil

60 og 70 rock´n´roll. Hendrix, Stones, Skynyrd og ZZ top bare for at nævne nogle af de store. DEAD FLOWERS er bandet, som brænder for de gode gamle klassiker og som leverer en vel-swingende og energisk tur på Rock´n´Roll history train tilbage til rockens spæde start med nogen af de kendte rockklassiker

Læs mere...

Mere om DEAD FLOWERS

DEAD FLOWERS er en esbjergensisk rocktrio med fælles passion for 60 og 70 rock´n´roll. Hendrix, Stones, Skynyrd og ZZ top bare for at nævne nogle af de store. DEAD FLOWERS er bandet, hvor det gode gamle rock og rul møder den nye generations fascination af de gamle rock´n´roller og tilfører dem nutidens energi, men altid med originalerne og swingende rytmer i højsædet der driver folk med en tur på Rock´n´Roll history train tilbage til rockens spæde start.

Brown Sugar, Start Me Up, Little Wing, Red House, Whiskey Rock A Roller, Down South Jukin´, Jesus Just Left Chicago, Crossroads og mange mange flere……….

Tag plads mine damer og herrer og kridt skoene for med DEAD FLOWERS i huset er der lagt op til en velspillende og vellydende Rock´n´Roll tur tilbage til rockens storhedstid.

Kontakt DEAD FLOWERS

Kontakt DEAD FLOWERS via formularen her, så vil DEAD FLOWERS vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.