Asger Breindahl Ridderhaugen

Asger Breindahl Ridderhaugen

Prisniveau

Kr. 4.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

15min-3 timer

Profil

Nudging - det lille puf, der kan ændre din adfærd.

Har I også hørt om nudging, men vil gerne vide mere om, hvad nudging er, hvad det kan bruges til og om I allerede er blevet nudget?

Jeg tilbyder foredrag om nudging, hvor I vil blive underholdt med store som små nudges, der har haft kæmpe betydning.

I USA og England har de 2 siddende regeringer valgt at bruge nudging, som et redskab til at udvikle bedre politikker og til at fremme sundere livsstilsvalg.

Herhjemme er vi ikke nå så langt, men Danmark er faktisk ret langt fremme i forhold til resten af Europa (Englang undtaget).

Men hvad er nudging? Det vil I kunne få svar på, samt en dybere indsigt i, hvordan vi alle træffer valg, og at de fleste valg bliver truffet af underbevidstheden, og hvordan vi faktisk ligner Homer (fra The Simpsons) langt mere, end vi ligner det rationelle menneske, vi designer politik efter.

Nudging stammer fra USA, og udspringer fra den videnskabelige gren adfærdsøkonomi. Adfærdsøkonomi er et mix af økonomi og psykologi og beskæftiger sig med, hvordan vi træffer valg i virkeligheden.

Foredraget indeholder:
*Hvad er nudging?
*Hvor stammer nudging fra?
*Hvordan bruges nudging?
*Hvorfor bruge nudging?

Kontakt Asger Breindahl Ridderhaugen

Kontakt Asger Breindahl Ridderhaugen via formularen her, så vil Asger Breindahl Ridderhaugen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.