Den Fabelagtige Falbe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 8 timer

Den Fabelagtige Falbe

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Varighed

25 min. - 45 min.

Profil

Book Julefrokosten 2022 nu
Mikkel er fantastisk. Han kom og gav et dejligt underholdende show til min 50 års fødselsdag, der var grin og løjer i hele salen og mine gæster gik hjem med en dejlig oplevelse Han er sød og nærværende samt tryllede for mine gæster nede ved borene det gav en god sammerystning af mine gæster som ikk allesammen kende hinanden på forhånd. Jeg kan varmt anbefale ham til alle ung som gammel ❤ Tak for et godt show Mikkel

Læs mere...

Mere om Den Fabelagtige Falbe

Mikkel underholder med et humoristisk trylleshow, med grinegaranti og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem mange hundrede optrædener har han finpudset sin stil, med både farlige og underholdende tricks så han ved, hvordan han kan give netop jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Den perfekte underholdning til en Konfirmation, Julefrokost, Fødselsdag, Byfest, Sommerfest, Bryllup eller Firmafrokost.
Hvis du vil have det lidt mere intimt? Så laver Mikkel også Close-up tryl ved bordet, hvor du kan opleve magien helt tæt på. Dette er med til at skabe en magisk atmosfære blandt gæsterne til din fest, eller du kan også booke et underholdende sceneshow, med bland andet mentaltryl, junglering og farlige korttricks, i større omfang. En blanding plejer også at fungere godt, og Mikkel sørger altid for at skræddersy sit show, så det passer mest optimalt til lige netop jeres arrangement.
I er altid velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende forespørgsel.

Videoklip

Kontakt Den Fabelagtige Falbe

Kontakt Den Fabelagtige Falbe via formularen her, så vil Den Fabelagtige Falbe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.