Fabelagtige Falbe

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 7 timer

Fabelagtige Falbe

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

40 - 50 minutter

Profil

Book sommerfesten 2024
Tak for et super sjovt og fascinerende indlæg til vores søns nonfirmation Det var super skægt og der var kæmpe ros fra alle gæsterne. Jeg vil helt sikkert anbefale Mikkel, som med kort frist kom og underholdte en times tid. Mikkel leverede et sjovt og spændende show, som fik alle gæsterne med og efterlod dem med latter og en wow oplevelse. Det var en super oplevelse for alle og Mikkel var rigtig god til at få publikum med og skabe en god og sjov stemning

Mikkel underholder med et humoristisk trylleshow, med grinegaranti og underholdende stemning til jeres arrangement. Gennem mange hundrede optrædener har han finpudset sin stil, med både farlige og underholdende tricks så han ved, hvordan han kan give netop jeres gæster en oplevelse, de sent vil glemme. Den perfekte underholdning til en Konfirmation, Julefrokost, Fødselsdag, Byfest, Sommerfest, Bryllup eller Firmafrokost.
Hvis du vil have det lidt mere intimt? Så laver Mikkel også Close-up tryl ved bordet, hvor du kan opleve magien helt tæt på. Dette er med til at skabe en magisk atmosfære blandt gæsterne til din fest, eller du kan også booke et underholdende sceneshow, med bland andet mentaltryl, jonglering og farlige korttricks, i større omfang. En blanding plejer også at fungere godt, og Mikkel sørger altid for at skræddersy sit show, så det passer mest optimalt til lige netop jeres arrangement.
I er altid velkomne til at tage kontakt for en uforpligtende forespørgsel.

Videoklip


Anmeldelser ( | af Fabelagtige Falbe: 5,0 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk oplevelse

Mikkel kan kun anbefales.
Har oplevet ham og hans show 2 gange, og det bliver kun bedre🤩

Anmeldt af Camilla d. 21. april 2024
5
1
5

Sjov, spændende og varieret underholdning

Den Fabelagtige Falbe kom i god tid og havde mange gode ting "i ærmet" :-)
Vi grinede og blev underholdt samt inddraget i numrene.

Anmeldt af Jo d. 8. september 2023

Kontakt Fabelagtige Falbe

Kontakt Fabelagtige Falbe via formularen her, så vil Fabelagtige Falbe vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.