Den Gode Tone

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Den Gode Tone

Prisniveau

Kr. 5.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-4 timer

Profil

Den Gode Tone spiller alle de lidt ældre gode danske og internationale hits, som gæsterne elsker at høre, at synge med på og at danse til.

Den Gode Tone er en duo bestående af Max på keyboard og Bettina på mikrofon :-). Med et glimt i øjet og kække bemærkninger spiller de op til dans, hygge og sang. Duoen spiller ofte på pubs og barer, men også til private fester med dæmpet musik til middagen og så bliver der skruet op, når gæsterne indtager dansegulvet. Men duoen spiller ganske ofte for borgere på plejehjem og ældrecentre, hvor musikken og genren er nøje afstemt for det ældre publikum. Når Den Gode Tone har underholdt slutter aftenen med glade gæster, der har haft en dejlig og festlig oplevelse. Repertoiret består af skønne hits af John Mogensen, Kim Larsen, Shu-bi-dua, Bamses Venner, Birthe Kjær og mange andre skønne kunstnere. De klassiske dansktophits/Melodi Grandprix sange bliver også hevet op ad posen til stor glæde for gæster i alle aldre.

Kontakt Den Gode Tone

Kontakt Den Gode Tone via formularen her, så vil Den Gode Tone vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.