Den søde Julemand

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Den søde Julemand

Prisniveau

Kr. 1.800 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Varighed varierer

Profil

Til enhver jul hører sig en julemand. En sød, rar, sjov og hyggelig julemand, der hygger om børnene og får dem til at grine og nyde den dejlige tid. Få ham til at tænde byens juletræ, danse rundt om juletræet med børnene og synge de mest traditionelle julesange man kun kan blive i god julestemning af.

Børnene elsker den søde julemand og når de ser ham flokkes børnene om ham for at få en selfie og en krammer og måske en rigtig julehistorie. Julemanden er altid i godt humør - og det smitter naturligvis af på både børn og voksne. Julemanden optræder til mange slags arrangementer over hele landet i både november og december. Han kommer på besøg til private juletræsfester, i virksomheder, i shoppingcentre og til events i fx. forlystelsesparker Og mange andre steder.

Pakkeløsningen kunne være.

Første løsning kunne være.
En juletræsfest med Drillenissen Danni og selveste julemanden. Få en pakkeløsning med intet mindre end et juleshow med Drillenissen Danni, efterfulgt af 20-25 minutters dans om juletræet med publikum og julemanden.

Anden løsning kunne være
Walk- Around med julemanden eller siddende i sin stol og tage billeder og få
En god julesnak med børnene

Tredje løsning kunne være.
Julemand kommer ud og uddeler gaver til alle børnene.
Dette kan også tilføjelse til de andre løsninger.

Fjerde løsning kunne være.
En juletræsfest med selveste Julemanden. 20-25 min. Dans om Juletræet og efterfølgende møde med julemanden.

Femte løsning kunne være.
Historiefortælling med Julemanden i julemandensstol. Efterfølgende billedtagning med Julemanden. Dette er primært til biblioteker, skoler eller anden form.

Skal du nå at få besøg af den søde julemand så skynd jer at send en forespørgsel til ham inden alle datoer bliver optaget.

Husk at han kan bookes flere dage af gangen i storcentre.

trailer
https://youtu.be/hZjWHc2wu5E?si=nFj1NiDrTF-fGMAk

Kontakt Den søde Julemand

Kontakt Den søde Julemand via formularen her, så vil Den søde Julemand vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.