Den tredje halvleg

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Den tredje halvleg

Prisniveau

Kr. 6.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 x 60 min eller 3 x 45 min

Profil

Den tredje halvleg har spillet Nordsjælland tyndt de sidste 15 år. Det er fordi, vi leverer musikken, der gør din fest uforglemmelig. Vi gør det med lige dele spilleglæde og professionalisme

Den tredje halvleg diverterer med en fantastisk musikalsk buffet. Og du kan selv være med til at sammensætte den. Vi anbefaler egnsretter fra de poprockede 80'ere med Huey Lewis, Bon Jovi og Roxette serveret med danske specialiteter fra Danseorkestret, Sanne Salomonsen og Halberg Larsen. Det kan følges op med en klædelig kontrast fra dansemusikkens guldalder i 70'erne såsom Bee Gees, Abba og musikken fra Grease (tilsat lidt Gasolin). Og med desserten sikrer vi, at vi også får de unge med. Køkkenet anbefaler her Myles Cyrus, Ed Sheeran og Andreas Odbjerg. Du sætter selv menuen – skriv og få en snak med Søren (jordens rareste mand).

Videoklip


Kontakt Den tredje halvleg

Kontakt Den tredje halvleg via formularen her, så vil Den tredje halvleg vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.